tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi mökillä

 Kiitos Uuden Vuoden toivotuksista.

Ehdinpä kerrankin suht ajoissa laittaa postauksen, kun yleensä mökillä käynnin jälkeen nämä jutut tulevat pienellä viiveellä. Nyt on sitten vuosikin vaihtunut. Nukuin kellon lyödessä yöllä kaksitoista. Aika harvoin jaksan valvoa sinne saakka. Yleensäkkään en ole kovin innoissani tuosta paukuttelusta, varsinkaan kun se yleensä jatkuu aamuyölle ja häiritsee yöunta. Olen ehkä jonkun mielestä tylsä ihminen, mutta ehkä minunlaisia on muitakin. Kivahan raketteja on tietysti katsoa, mutta parempi olisi kohtuus siinäkin. Mökillä nuo paukuttelijat olivat onneksi naapureissa sen verran kaukana, että meteliä ei sisälle juurikaan kuulunut. Hyvä niin.

Hyvää arkea kaikille.

9 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Varsinkin tuo alimmainen. Vaihtuuhan se vuosi valvomattakin : )

  VastaaPoista
 2. Usein nukun itsekin vuoden vaihtuessa. Mitäpä sitä hosumaan ja pauketta kuuntelemaan. Noita kuvia katsellessani tuli kaipuu päästä tekemään tuollainen lumilyhty (vai miksi tuota kutsutaankaan tuota pallojuttua). Se on upea.

  Hyvää Uutta Vuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Mayo, kai juhliminenkin on kivaa, jos on hyvä porukka jne. mutta näin kolmestaan se on mukavampi viettää ihan rauhassa kotosalla (tai mökillä).

  Nan, tuo lyhdyn tekeminen on kivaa, tosin meni jonkin aikaa saada se kasaan kun välillä romahti. On kulunut hiukan aikaa edellisestä ja taidot ovat kai ruostuneet :)

  VastaaPoista
 4. Yritin tuossa yksi päivä pyöräyttää lumilyhdyn muttei se ottanut onnistuakseen. Lumi oli jotenkin hankalaa pyörittää. On nuo niin kauniita! Kuten sun kuvat, myös tuolla aiemmissa postauksissa. Niin ihania jouluisia tunnelmia!
  Mikä on muuten tuossa sun ekassa kuvassa? Onko ne niitä sellasia hiottuja kiviä?

  VastaaPoista
 5. Katjusha, ekan kuvan pyörylät ovat rottinkisia lautasia, jotka olen spreijannut ja liitttänyt toisiinsa rautalangalla. Ajattelin vähän koristella puutarhaa.

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia!!!!

  Ja paukuttelusta sanoisin, että voi eläinparat, jotka säikkyvät sitä rätinää....

  VastaaPoista
 7. Kuvasi ovat kauniita kuin postikortit. Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja tunnelmallinen uudenvuodenjuhla. Levollinen lienee lähinnä sitä tunnetta mikä kuvistasi minulle välittyy.

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo kuva lumilyhdystä ja kisu ikkunassa. Jos voisin niin kieltäisin kaiken muun paukuttelun uutena vuotena paitsi yleiset ilotulitukset keskiyöllä. Minusta kahdeksan tunnin sotatilan kaltainen rytinä on kohtuuton haitta ihmisille ja varsinkin eläimille.

  VastaaPoista