lauantai 12. tammikuuta 2013

Kaunista arkea

 Upea sovituskoppi Kontti-tavaratalossa. Hieno peili ja ihana tapetti.
Puutarhaliikkeestä piti saada taas vuoden ensimmäiset esikot. Ovat niin pirteitä, kuin tuulahdus kesää.
 En tykkää shoppailusta ja varsinkaan vaatekaupoissa juoksemisesta. Enimmäkseen ostan tarvitsemani nykyisin netin kautta. Housut kuitenkin on helpompi ostaa kaupasta. Olen ihmetellyt nykyistä housumuotia. Kaikissa kaupoissa on saatavilla ainoastaan tiukkalahkeisia housuja, joita ei saa päältä pois muutoin kuin kuorimalla ja rullaamalla. Enkä ole nyt ainoastaan käynyt jossain nuorison suosimissa muotiliikkeissä, vaan ihan aikuisten ihmisten vaatekaupoissa. Pitäisikö keki-ikäistenkin ihmisten olla mallimittaisia. Vaikka olen aivan normaalimittainen ihminen, eikä ylipainokiloja ole, housut eivät yksinkertaisesti mahdu päälle, kun ottavat kiinni jo pohkeissa. Suuremmat koot taas jäävät löysäksi vyötäröltä. Onneksi kirpputorilta sitten löytyi yhdet täydelliset farkut. Vähän siistimpiä mustia housuja, joita varsinaisesti etsin, en ole vielä löytänyt, täytyy jäädä odottelemaan muodin muuttumista.

Kävin eilen ensimmäistä kertaa tänä talvena hiihtämässä. Ihanaa. Hengästyminen raikkaassa talvi-ilmassa tekee hyvää.

8 kommenttia:

 1. Kylläpäs on nättiä
  tapettia!

  Tuo Kissa! ja esikot!
  Hyvää mieltä tänne
  tipahtelee!♥

  Terveisin Herne

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen odotellut muodin muuttumista, mutta hiljattain siistien housujen puute pakotti kauppoihin. Onnistuin kiskomaan jotenkuten nykymuodin mukaiset koon L housut jalkoihini, mutta jalkojeni verenkierto tuntui seisahtuvan juuri siihen. Ja minä sentään olen lähempänä kokoa S. Työllä ja tuskalla sain nuo kamalat makkarankuoret pois päältäni, onneksi kukaan ei nähnyt riuhtomistani sovituskopissa. En ymmärtänyt tuota housujuttua ja totesin, että olen varmaan liian vanha seuraamaan muotia. Onnistuin lopulta kuitenkin löytämään siistit housut, jotka olivat kokoani ja menivät jalkaani. Yllätyin löydöstäni, housut ovat kivat! Ne ovat hivenen kapeat, mutta eivät kuitenkaan täysin jalkoja nuolevat. Tuollaisia saa kuitenkin oikein etsimällä etsiä, näköjään.

  Löysin myös kirpparilta kivat housut, joiden lahkeet lyhensin. Sitten vaatekaappiini kurkistaessani huomasin, että minullahan on mustat, todella leveälahkeiset housut, joita en ole vuosiin pitänyt, kun niin leveät lahkeet näyttää nykyään vähän hoopoilta, sen verran muoti minuunkin vaikuttaa. Kavensin nuo lahkeet ja sainkin hyvä housut. Nyt minulla on kolmet "uudet" siistit housut. Oho.

  En tiedä, ketkä löytää vaatekaupoista itselleen housuja ja kenelle ne oikein mahtuvat. Ymmärrän siis hyvin tuon vaatepohdintasi.

  Minäkin olen innostunut taas hiihtämään, se on ihanaa!

  Hyviä hiihtoretkiä ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Herne, olen useasti käynyt tuossa sovituskopissa ja aina miettinyt, että pitäisi ottaa kuva ja nyt viimein oli kamera mukana.

  Nan, minäkin olen miettinyt tuota housunlahkeiden kavennusta. Ajattelin myös värjätä yhdet housut, jotka muuten ovat hyvät väri vain on haalistunut. Kummaa, että muodissa ei ole mitään vaihtoehtoja, vain yhtä ja samaa tyyliä.

  Tulin juuri kävelemästä, oli aivan ihana keli. Hiihtämään pääsen taas kunhan olen parannellut ensin pois niskakramppia ja siitä johtuvaa päänsärkyä, perjantainen hiihto taisi vaan pahentaa asiaa :/

  VastaaPoista
 4. Hyväntuulen kuvia sinulla. Oikein tänne tulvahti sellainen kevätfiilis : ) Minua puistattaa jo ajatuskin sovituskopista.

  VastaaPoista
 5. Mayo, kevät tulee. 'Sovituskoppikin' on ahdistava sana :)

  Pekka, niin ja kuvien sävyjä ei ole edes käsitelty mitenkään.

  VastaaPoista
 6. Minä en ole vielä kaupassa törmännyt esikoihin, mutta ruukkunarsissien alkuja ostin :) Nyt odottelen että koska pilkahtaa nuppua.

  VastaaPoista
 7. Matilda Aurora, minä taas en ole nähnyt viela ruukkunarsisseja. Joko niitä jo nyt myydään!

  VastaaPoista