maanantai 24. toukokuuta 2010

Nyt on aika...


...Jättää kukkaruukussa makoilut ja antaa tilaa kasveille. Istutin hellejakson aikana suurimman osan kylvämistäni kasveista parvekkeelle ruukkuihin. Säleikköihin tulivat mustasilmäsusannat, ruusupavut ja kelloköynnökset. Samettikukkien ja krassien taimet saavat vielä hetken odottaa istutusta. Istutuksen jälkeen en ehtinyt kun kääntää selkäni niin kissanketku oli vanhasta tottumuksesta kävelemässä ruukussa taimien keskellä. Tuli ihmisemolle aikamoinen kiire ympäröidä ruukut lyhdyillä ja kaikenlaisilla esteillä ettei kissa pääse kasveja tuhoamaan.

Sitten haluan esitellä kaksi rakkainta kuvaani, joilla ei ole kuvauksellista merkitystä, sillä kuvien laatu on huono, vaan kuvilla on minulle muuta merkitystä. Ne liittyvät tiettyihin yhdessä vietettyihin hetkiin kissamurun kanssa.

Ruokapöytäseuralaiseni.

Harvinainen hetki, kun kissamuru on sylissä ja osoittaa hellyyttään ihmisemolle. Seemi ei ole tullut syliin kuin muutaman kerran ja tässä on yksi niistä hetkistä. Jostain syystä se kuitenkin tykkää, että sitä kannetaan sylissä, mutta hyppää heti pois jos ihminen istuutuu tai ottaa istuessaan kissan syliin.

8 kommenttia:

 1. Söpö kissa kukkaruukussa. Minulla oli aikaisemmin kissa, mutta valitettavasti mies on niille allerginen. Naapurin kissa käy kyllä ahkeraan meidän pihalla silitettävänä. Mukavaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihan kuin pöytäkuvassa ajattelisi, että ruokailuvälineet muuten puuttuvat.

  VastaaPoista
 3. Hanne,
  Ovat ne kissakullanmuruset niin hellyyttäviä kyllä :)

  Kasselin kyyhky,
  Mukava, että naapurin kissa käy silitettävänä. Meillä naapurin kissa tulisi väkisin sisälle.

  Aamu,
  Niinpä näyttää ajattelevan..

  VastaaPoista
 4. Ihania kisukuvia!
  Meidän kissakin on juuri tuollainen kanniskeltava tapaus, joka ei viihdy istumasylissä :)

  VastaaPoista
 5. Niin kissamaista juuri tuollainen, mennään makaamaan kukkaruukkuun ;D Jos itse jätän vaaleita, puhtaita pyykkejä pinoon pöydälle tai sängylle edes hetkeksi, niin aivan varmasti hetikohta on kissa (musta, karvoineen kaikkineen) siinä vaatepinossa makaamassa :D

  Aivan ihanan suloisia kuvia, hellyttäviä.

  VastaaPoista
 6. Nurkkalintu,
  Vai on muitakin tuollaisia kanniskelukissoja!

  Marika,
  Joo, tuollaisia hassuttelijoita ne kissat on :)

  VastaaPoista
 7. Ihana Seemikissa.
  Joskus nuo kissat on niiiiiin hellyyden kipeitä ,että.
  Monakin on niin itsenäinen olevinaan, mutta ihan pakko on päästä välillä hellittäväksi :)

  VastaaPoista