torstai 13. toukokuuta 2010

Lomahoitopaikka haussa

Ilmoittelenpa nyt sitten täälläkin, jos löytyisi Seemi-murulle viikoksi hoitopaikka kesäkuussa. Kodin pitäisi olla luotettava ja rauhallinen, jossa ei ole muita kissoja tai koiria tai pieniä lapsia. Seemi on seurallinen, kiltti, sisäsiisti, leikkisä, vieraita ihmisiä ujostelematon, silityksiä valikoivasti vastaanottava, utelias, puhelias ja suloinen kissaneiti. Toivoisin, että sijainti olisi mielellään Uudenmaan alueella, esim. Riihimäki, Hyvinkää, Mäntsälä, Nurmijärvi. Yhteydenotot: huopalintu@gmail.com.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti Seemille löytyy hyvä hoitopaikka. Oletko kysellyt 4H:lta hoitajaa? Itse olen pari kertaa heidän hoitajaa käyttänyt. Aikaisemmin oli yksi työkaveri, joka tykkäsi meidän kissoja pitää kun oltiin reissussa, mutta hän huomasi samalla kuinka ihania kissat on ja hankki sitten itselle kaksi omaa! Siinä meni sitten meidän luottohoitaja :D

  VastaaPoista
 2. Toivon myös, että seemille löytyis turvallinen, hyvä hoitokoti..
  minä ottaisin, mutta
  asun liian kaukana??
  ja mulla on kaksi kissaa, toinen ei tykkäisi , toinen kyllä..

  VastaaPoista
 3. Hoitopaikan löytäminen on aika vaikeaa, kun tuttavat eivät voi ottaa ja kissa on niin seurankipeä, ettei pärjäisi pelkän ruokkijan varassa. Eläinhoitolaan taas ei voi viedä, kun Seemi pelkää kuollakseen muita kissoja.

  VastaaPoista
 4. 4H:lla voi olla myös hoitajia, jotka ottavat kissan omaan kotiinsa hoitoon. Meidän kissat oli hoitajan kotona, koska en olisi itsekään halunnut että kissat olisi olleet kaiket päivät ja yöt keskenään ja joku olisi käynyt vain ruokkimassa.

  VastaaPoista