lauantai 2. toukokuuta 2015

Vappu mökillä

 
Sen verran kylmää on ollut, että vasta nyt ovat viimeiset lumiläikät sulaneet mökiltä, joten kukkakuvia ei vielä ole paljon tarjolla puutarhasta. Yllättäen nähtiin isokokoinen siili saunarakennuksen nurkilla. Kissahan sen tietenkin ensiksi bongasi. Kissalla ovat automatkat mökille sujuneet nyt hyvin, kun ollaan käytetty kissojen naamaferomonia autossa. Kun sitä suihkauttelee autoon ennen matkaa, niin kissa kokee olonsa paremmaksi. Ainakaan hätäkakkoja ja levotonta naukumista ei ole ollut. En tiedä onko feromoni hurmannut kiumisun muutenkin, kun menee itsekseen autoon makoilemaan, jos ovi sattuu olemaan auki.

5 kommenttia:

 1. Mistä sellaista feromonia voi ostaa? On sulla antaa ihan tuotenimikettä? Tyttären kissoja joudutaan kuskaamaan välillä autossa ja aina on hätäpissit ja kakat tulleet! Ei kiva, vaikka matka ei oo pitkä.

  VastaaPoista
 2. Tillariina, Feliway-merkkistä on meillä, ostettu jostain nettikaupasta, olisiko ollut Zooplus tai voi olla, että kotimaisestakin löytyy.

  VastaaPoista
 3. Aikoinaan minäkin kokeilin kissallani feromonia, mutta jostain syystä se ei tehonnut. Ehkä en suihkutellut sitä riittävästi. Tai jos nykyään on kaupan tehokkaampaa feromonia kuin aikoinaan.

  VastaaPoista
 4. Apteekista saa Feliway-suihketta. Joillekin kizuille se on avuksi :) Tyytyväiseltä näyttää tuo teidän kaunis typykkä ♡

  VastaaPoista
 5. Intianminttu, kissatkin ovat yksilöitä ja hajuaisti vaihtelee. Meidän misulla on tarkka nenä ja selvästi haistelee autossa feromonin tuoksuja.

  Leenajapojat, okei, kiva tietää, että apteekistakin saa.

  VastaaPoista