lauantai 23. toukokuuta 2015

Pannu poikineen


Putsasin ja kokosin siellä täällä lojuvat emaliset kahvipannut kasaan, jotta saan ne vihdoin sisälle säilytykseen hyllylle. Ovathan nuo menneet ulkosäilytyksessä ruosteisiksi, mutta onneksi sisäpinnalla oleva ruoste ei näy paljon ulospäin. Olisi pitänyt jo ajat sitten herätä tähänkin hommaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vanhat vintiltä löytyneet pannulaputkin pesin, että pääsevät kesäkeittiöön käyttöön.Lopuksi vielä tosi hyvä idea ja vinkki käsityön ja kierrätyksen ystäville. Tämän virkkausohjeen löytymisestä olen tosi iloinen ja innostunut. Kyseessä on matonkuteen ja virkkauksen yhdistäminen uudella tavalla. Tällä tekniikalla syntyy vaikka matto tosi nopsasti.

5 kommenttia:

 1. Ihania pannuja, minäkin säilytän vanhoja pannujani keittiön hyllyllä, kirpputoreilla olen huomannut, että ne ovat arvokkaita :)
  Kiva virkkausvinkki, täytyy laittaa muistiin, tuota minäkin ehkä jaksaisin tehdä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat pannut ja paula tyttö kivoja virkauksia. Aurinkoista Helluntaita:)

  VastaaPoista
 3. Olen ihan hulluna vanhaan emaliin. Mulla on kolme emalipannua, tuollainen pieni punainen kuin sinullakin ja se on mulla teekäytössä, samanlainen turkoosi kuin sinulla ja vielä tosi iso sininen, jossa voisi keittää kahvit vaikka talkooväelle. Enimmäkseen ovat kyllä keittiön hyllyllä, mutta siihen pieneen keitän välillä haudutetun teen, pysyy hyvin lämpimänäkin:)
  Heleää helluntaita!

  VastaaPoista
 4. Cheri, ovat arvokkaita. En osannut minä noita ennen arvostaa, mutta olen viimeaikoina tykästynyt enemmän.

  Ritva, aurinkoista helluntaita myös sinulle :)

  Anni K, kiva kuulla, että pidät pannuista.

  Mustakissa, tuo piemi punainen oli aiemmin siskoni pannu, mutta pelastin sen häneltä, kun oli lahjoittamassa kirppikselle. Kuulostaa viehättävältä, että käytät pannua teen haudutukseen :) Heleää helluntaita myös sinulle!

  VastaaPoista