sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Naistenpäivänä

 
 
 
Hyvää naistenpäivää!
Kiitos toivotuksista, joita edelliseen postaukseen laitoitte ♡

En tiedä kuinka moni viettää naistenpäivää tai mitä se teille merkitsee. Minulle tämä on normaali päivä. Meillä on sunnuntaina halvempi sähkö, joten pyykkään monta koneellista ja teen muita kotihommia. Aurinko paistaa, joten ulkonakin olisi kiva käydä, ehkä hiukan neuloa sukkia ja katsoa toisella silmällä hiihtokisoja televisiosta.

Oikeastaan naistenpäivän soisin niille, jotka kokevat väkivaltaa kotona, elävät alistettuina tai vailla mahdollisuutta osallistua tasavertaisesti yhteiskuntaan, opiskella, tehdä töitä jne. Maailmassa on liian paljon asenteita ja uskomuksia, jotka vähättelevät naista miehen rinnalla. 

Nainen ja mies ovat yhtä arvokkaita. Sinä olet arvokas.

14 kommenttia:

 1. Aurinkoista naistenpäivää Huopalintu♥

  VastaaPoista
 2. Kansainvälinen naistenpäivä on merkityksellinen päivä, ja siksi ehkä sitä omalla tavallani vietän, siis puuhaillen omia juttujani...jokainen nainen on rakkauden arvoinen ja arvokas sellaisena kuin on. tätä mietin monasti myös Intian matkani aikana.
  ihanaa naistenpäivää Sinulle omien puuhiesi parissa Huopalintu!

  VastaaPoista
 3. Samanlaiset ajatukset naistenpäivästä kuin sinulla. Tänään kuulin radiosta yhden mielipiteen naistenpäivästä, joka kuului jotenkin näin: naistenpäivänä en halua vastaanottaa ruusuja tai suklaata, koska katson että hemmottelu ja lahjonnat voidaan kokea myös alistamisena. Hmm.. mielenkiintoista.
  Minäkin puuhailen tänään omiani, ja ulkoilla täytyy ehdottomasti kun on niin kaunis ilma!
  Oikein mukavaa naistenpäivää Sinulle!🌹

  VastaaPoista
 4. Vietän yksin kotona ihan kaikessa rauhassa vapaapäivää! Ihana aurinko paistaa, joten lenkillä olen käynyt jo, ja ruokavarastoa kartuttamassa.
  Oikein hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista
 5. Naistenpäivä, ihana päivä puuhastella kaikenlaista.

  VastaaPoista
 6. Naistenpäivää ei meilläkään mitenkään erikoisesti vietetä. Ihania kevätkukkia sinulla siellä on. Me käytiin mökillä hakemassa sieltä kasvihuoneesta minikasvihuone niin että saan kylvää kukansiemeniä siihen. En tiedä onko vielä liian aikaista, mutta en malta enää odottaa.
  Mukavaa päivän jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Kauniit keväiset kuvat, kiitos niistä! Pitkä kävelylenkki aurinkoisessa kevätsäässä yhdessä puolison kanssa, siinäpä tämän päivän iloja! Hyvää naistenpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
 8. Kauniit ja keväiset kuvat. Ihanaa Naistenpäivää sinulle.

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia <3 Ei meilläkään sitä mitenkään vietetty, mies oli näytelmä harkoissa ja sitten lähti sählyä pelaamaan, itse kävin kävellen kaupassa :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan keväisiä kuvia ja suloisia esikoita! Ihan arkisia kotiaskareita meilläkin tehtiin tänään, niin kuin muinakin päivinä, olipa pyhä tai arki. Silloin tehdään kun on inspiraatiota, aikaa tai pakko :) Hyvää naistenpäivän iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 11. Erittäin hyvä pointti viettää naistenpäivää.
  Jää niin useasti taka-alalle nuo naisten huonot olot ja alistaminen sekä heikko koulutus ja työmahdollisuudet.
  Me saamme olla kiitollisia hyvistä oloista ja tasa-arvosta.

  Toivotan ihanaa naistenpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 12. Mukavaa naistenpäivän iltaa! Päivä o meillä ihan tavalline pyhä. Pyykkikones o soinu meilläki. Ihanat kuvat ja esikot!

  VastaaPoista
 13. Naisten päivää on vielä hetki jäljellä, joten hyvää naistenpäivää:) Mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista