perjantai 7. joulukuuta 2018

Joulukuun alkua

Kyllä syksy ja alkutalvi on mennyt nopeasti. Joulukin lähestyy huimaa vauhtia. Lunta on tullut sen verran, että kolaamaan ja potkukelkkailemaan on päässyt.

Kodin sisutaminen on päässyt vauhtiin; olohuoneen uudet sohvat on valittu ja tilattu, tapettia laitettu ja mökiltä tuodun peilipiirongin tuunaus menossa. Olohuoneeseen pitäisi löytää vielä muutama industrial-tyylinen lamppu ja laittaa seinille jotain. Makuuhuoneeseen on hommattu uudet patjat ja sänky sekä yöpöydät. Ensi vuoteen jää muun kalustuksen uusiminen. Nykyinen koti on sen verran suurempi, että joudutaan uusimaan melkein kaikki huonekalut ja vanhat olivat muutenkin jo aivan loppuun käytetty. Joitakin käyttökelpoisia kalusteita olen laittanut kiertoon.

Muutenkin olen raivannut varastoista ja komeroista turhia tavaroita pois. Osan vein SPR:n Konttiin ja osan myyn netissä. On ihanaa, kun saa uusia tyhjiä hyllyjä ja lisää tilaa varastoon.

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Satu, kiitos. Tosin ollaanhan me jo yli vuosi tässä asuttu, mutta nyt vasta ehditään laittamaan sisustusta taloon. Entinen asunto oli pieni vuokrakämppä, nyt a7sutaan omistusasunnossa, omakotitalossa.

  VastaaPoista
 2. Vallan tässä innostuu entisestään, kun nuin viihtyisiä nurkkia näytetään! Industrial-lamppuja katselin tässä itsekin, vilkaisepas Pänikän ja Piirongin (facebook)sivuja, heillä saattaa olla jotain sopivaa. Jos on Vaala kaukana, posti kulkee. Ja onhan siellä paljon muutakin ihanaa kuin lamppuja! Ei ole maksettu mainos tämä! 😄

  VastaaPoista
 3. Onpas sinulla hyvinvoivan näköisiä viherkasveja! Tekisi mieli hommata jotain itselle myös, jos joulun jälkeen!

  VastaaPoista
 4. Sohvi, kiitos vinkistä. Noita lamppuja olen katsellut nettikaupoista jo jonkin verran, mutta täytyy vielä miettiä.

  Tillariina, mulla on noita viherkasveja vähän liikaakin, ihmeen hyvin ovat viihtyneet, vaikka kovin valoisia ikkunoita meillä ei ole, ehkä viileä sisäilma sopii niille.

  VastaaPoista
 5. Joutsenseinävaate on mahdottoman upea!
  <3

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin, jos en vielä ole toivotellut.
  Mutta kaunista siellä olet laitellut ja joulukin jo näkyy!
  Itse jään nyt joululomale blogistani jo, eli toivottelen sulle samalla oikein hyvää Joulun aikaa!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihastuttava tuo joutsenseinävaate. Kodinhoitohuoneen kasvinurkkaus kuulostaa myös ihan unelmalta.

  VastaaPoista
 8. Susanna, niin ja joku sen on taitavasti tehnyt käsityönä.

  Harakka, kiitos, luulen että ole viime vuonna toivotellut :)
  Ja Hyvää joulua sinulle myös!

  Muija, tilava kodinhoitohuone on talon paras huone :D

  VastaaPoista