tiistai 18. joulukuuta 2018

Joulu lähestyy

Muutamat ovat kyselleet kuvieni kehyksistä. Käsittelen kuvani Photo Scapessa, joka on helppokäyttöinen, mutta blogikäyttöön riittävän monipuolinen ohjelma nopeaan kuvien käsittelyyn. Ohjelmaa löytyy netistä ilmaisena ja se on saatavilla suomenkielisenä.

Jouluvalmisteluni ovat hyvällä mallilla. Vietämme joulua kahden aikuisen kesken, joten mitään suurta ei tarvitse laittaa. Tunnelma kynttilöineen ja muutamat jouluherkut riittävät. Lisäksi mies on joulunpyhät töissä, joten joulua vietetään jo vähän etuajassa. Ulos ajattelin jäädyttää lyhtyjä ja vanhat kynttilänjämät odottavat uudelleensulatusta ja valamista. Joulupullaa ajattelin vielä tehdä ja kinkkukin täytyy ottaa pian sulamaan. Joulukuusen haluaisin, mutta saapi nähdä jääkö se tänä vuonna hankkimatta.

Millaista joulua sinä vietät ja onko vielä paljon valmisteltavaa?

11 kommenttia:

 1. Oi että on ihastuttavia joulukortteja! Tiilitapetista tuli mieleen että mistähän saisi hirsitapettia, siihen asti kunnes jonain päivänä asumme oikeassa hirsitalossa...?
  Minäkin käytän Photoscapea, Photoshoppikin löytyy mutta Scapella on niin ihanan nopiaa ja kätevää muokata & pienentää blogikuvat. Ja ne kehykset <3
  Minä aloitan tänään laatikoitten paiston. Joululahjoja ei tarvitsekaan ravata hankkimassa koska annamme tänä vuonna toisillemme sitä kaikista parasta eli aikaa. Lapset riemuitsevat jo valmiiksi siitä että vanhemmilla on kerrankin kännykät kiinni :D

  VastaaPoista
 2. Muija, jonkinsorttista hirsitapettia tai lautatapettia olen nähnyt netissä, ei ehkä ihan sama fiilis kuin oikeassa hirsiseinässä, mutta aika monenlaisia niitä nykyään löytyy.
  Aika onkin hyvä lahja lapsille.

  VastaaPoista
 3. Hurmaava tasetin tuoksu tuntuu miltei tänne asti!! <3
  Niin kauniita kortteja olet tehnyt myös. Tuo Kani on kuin meidän Bunny!! <3
  Nautitaan joulun pienistä tunnelmapaloista.

  VastaaPoista
 4. Susanna, tasetti tosiaan tuoksuu aika voimakkaasti ja en oikein tiedä onko se edes kovinkaan hyvä tuoksu. Nautinnollista joulunalusaikaa sinne etelään.

  VastaaPoista
 5. Ihania kortteja.
  Vaihtelu virkistää jouluasetelmissa.
  Niin kauniit kuvat jälleen.

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva tasetista! Tänä vuonna jätin väliin niiden kasvatuksen, kun niissä on niin vahva tuoksu. Kaikki eivät kestä sitä yhtään, joten sen sijoittaminen pitää aina miettiä niin tarkkaan.
  Todella kauniita kortteja!

  VastaaPoista
 7. Maarit, kiitos. Oranssi joulutähti olisi myös kiinnostanut, mutta en löytänyt sellaista mistään. Uutuudet tulevat tälle korkeudelle hitaasi, kun porukka on perinteistä asenteissaan.

  SariW, tasetit haisevat kyllä vähintään yhtä paljon kuin hyasintit, joten minulla ovat kodinhoitohuoneessa. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 8. Oi miten jouluista! Hyvää joulua sinulle. ♥️

  VastaaPoista
 9. Meillä on perinteinen joulu oman perheen kesken. Jouluvalmistelut ovat jo loppusuoralla, huomenna paistetaan vielä kinkku. Tunnelmallista joulunaikaa!

  VastaaPoista
 10. Una, oi kiitos ja hyvää joulua!

  Tiiu, kiva kuulla, hyvää joulua sinulle myös!

  VastaaPoista
 11. Rauhallista joulun aikaa Sinulle 🖤

  VastaaPoista