perjantai 7. lokakuuta 2016

Maailman suurin tulitikkutehdas 2/2

Tässä vielä kuvia tehtaan raunioista väreissä. Eilisessä postauksessa hiukan faktaa paikasta. Harmi, kun netissä ei ole paljon tietoa historiasta. Tehtaassa on kuitenkin ollut parhaina aikoina töissä 700 ihmistä, joten mikään pikkutehdas se ei ole ollut.

7 kommenttia:

 1. Mielnkiintoista katsella vanhoja tehtaita.
  Raunion seinät on kuitenkin ollut kovassa käytössä jälkeenpäin, jos nyt ymmärrän.

  VastaaPoista
 2. Sylvi, tuo paikka on ollut graffitin harrastajien ahkerassa käytössä.

  VastaaPoista
 3. Vautsi, tosi hienoja nämä värikuvatkin. Onpa se rähjäinen ja kuvauksellinen paikka, tuollaista tykkäisin itsekin kuvata. Jokin noissa hylätyissä ja raunioituneissa rakennuksissa viehättää...

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen ja jännittävä. Melkein liiankin jännittävä, siis siten, etten kyllä menisi tuonne yksin. Mutta tuolla olisi varmaan vaikka kuinka paljon katsottavaa ja mielenkiintoista kuvattavaa.

  VastaaPoista
 5. Vanha Virsi ja Metsäntyttö, tuo oli jännittävä paikka. En olisi yksin uskaltanu mennä, onneksi sain miehen houkuteltua mukaan. Säikähdin yhtä pulua kun se lähti lentoon.

  VastaaPoista
 6. Hei, laitoin tämän postauksesi linkin valokuvablogiini, kun satuin tänään itsekin löytämään jotain vanhaa ja räjähtänyttä. Nämä kuvasi ovat niin hienoja, että halusin jakaa ne muillekin.

  VastaaPoista