maanantai 3. lokakuuta 2016

Lähiluontoa
Aina ei tarvitse lähteä kotiseutuja kauemmaksi luontoelämyksiä hakemaan. Pyöräilin sunnuntaina lähitienoolla, katsellen paikkoja, joissa en ole aiemmin käynyt ja myös tutulla lähilammella. Ja kun on kaunis päivä, niin kelpaa sitä kaunista maailmaa katsellakkin.

Kesällä syntynyttä joutsennuorukaista kuvatessani huhuili suomea murtaen puhuva rouva pyörätien puolelta, että missä muut joutsenet ovat. Seudulla on useampia pikkulampia ja monesti aikuinen joutsenpari käy ruokailemassa myös toisella lammella. Tämä lampi on kutenkin ollut jo monta vuotta joutsenten pesimälampi ja moni ohikulkija on tottunut näkemään joutsenperheen juuri tällä lammella. Pesäpaikkakin on ollut aivan pyörätien vieressä. Muutaman kerran olen kesällä kulkenut lammen ohi ja silloin joutsenet ovat näyttäneet olevan kauempana saaressa. Ehkä ne löysivät rauhallisemman pesäpaikan sieltä.

Tervetuloa uusille lukijoille mukaan joukkoon!

7 kommenttia:

 1. Hienot kuvat linnuista! Ja tuo höyhenkuva on upea. Huomasin rannoilla noita veneitä myös. Mekin kävimme muutama päivä sitten Lieksan satamassa kävelemässä ja veneitä katselemassa kun piti vähän aikaa kuluttaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanat maisemat ja kuvat. Vielä hienon höyhenkuvankin sait.

  VastaaPoista
 3. Metsäntyttö ja Vanha Virsi, kyllä luonnossa aina kannattaa oleilla, sieltä löytyy monenlaista kivaa elämystä.

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat....ja tuo sorsa toisessa kuvassa...♥♥♥

  VastaaPoista
 5. Mukava postaus, kiva tunnelma kauniissa kuvissasi.

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava höyhenkuva! Pidän kyllä muistakin paljon.

  VastaaPoista