keskiviikko 5. elokuuta 2015

Arjen iloa

 
On taas totuteltava vuosikymmenten tauon jälkeen savolaiseen huumoriin :)
Myös tämä postipaketti sai hymyn huulille. Taidanpa tästä kohta lähteä ostamaan tusseja, että pääsee värittämään! Mustankissan blogissa oli kiva kilpailu, jossa piti tunnistaa suomalaisia paikkakuntia. Ehkäpä on tullut riittävästi Suomea reissattua, kun suurimmalla pistemäärällä voitin kisan.
Toin lapsuudenkodin vintiltä muutaman hedelmälaatikollisen verran vanhoja tavaroitani. Alkaakohan keski-ikä lähestyä, kun menneisyys kiinnostaa.

Tässä laatikossa on tavaroita ja piirustuksia. Toinen laatikko, josta nyt ei ole kuvaa, on täynnä vanhoja kirjoja. Täytyy palata joskus tarkemmin näiden laatikoiden sisältöön täällä blogissa.
Tässä muutamia tavaramaistiaisia. Fruit Drops-purkin ostin kolmella egellä kirppikseltä, muut ovat vintiltä löydettyjä.
Keittiön hyllyllekkin laitoin uusia vanhoja tavaroita, joista osa on tuotu mökiltä. Olisi oikeastaan aika kiva kerätä jotain. Peltipurkit ja -rasiat ovat ainakin alkaneet tarttua silmiini kirppiksillä. Myös emalimukit ovat kivoja.

9 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana vanha säästöpossu..:)

Intianminttu kirjoitti...

Nuo lapsuus- ja nuoruusmuistot on ihania, pari vuotta sitten pengoin omiani ja se oli oikein hauska hetki! Piti niitä joitakin kuvata blogiinkin, mutta oli talvi, niin jäi sitten huonon valon vuoksi tekemättä. Pahvilaatikoissa äidin ja isän luona ovat edelleen, joten ehkä jonain päivänä taas avaan ne laatikot :)

mustakissa kirjoitti...

Tuosta laatikosta ensimmäisenä silmääni osui tuo Pluto ja heti mietin, että onkohan omani tallessa. Muistan, että se on ollut lasteni pikkueläinlaatikossa;) Ja kultapossukerhoon kuuluin myös.
Kyllä se kummasti alkaa tuo lapsuus kiinnostaa, kun ikää karttuu..

Kauniin väriset nuo kermakko ja sokerikko. Meillä on samanlaiset, mutta keltaiset.

Huopalintu kirjoitti...

Irmastiina, possu on onneksi säilynyt tallessa.
Intianminttu, olisi kiva nähdä sinun lapsuudenaarteistasi, käyppäs joskus penkomassa :)
Mustakissa, mie taas kuuluin hippoporukkaan, possu taitaa olla oikeasti siskoni.

Tillariina K. kirjoitti...

Nuorin siskoni oli saanut opiskeluaikana äidiltämme vanhoja 70-luvun verhoja opiskelukämppään. Nyt oli niitä myymässä. Jotenkin oikein tulvahti erilaisia muistoja niiden verhojen elvyttämänä. Jännä juttu. Kiva niitä vanhoja esineitä olisi katsella, mutta en mä niitä ehkä kotiini kuitenkaan halua.

Huopalintu kirjoitti...

Tillariina, olisi kiva, jos kotona voisi olla yksi nostalgiahuone, sisustettu vanhalla tavaralla :)

pike kirjoitti...

Mielenkiintoista vanhaa,tunnistin tuosta laatikosta paljonkin esineitä joita on kuulunut minun lapsuuteen, esim pieni nukke, punainen possu, ja kuvien katselu laite, nostalgiset esineet sinulla. Mustikka metsässä minua vastaan tuli 60 luvun Anglia auto, käy katsomaassa blogistani.

Huopalintu kirjoitti...

Pike, aika monella taitaa olla samoja tavaroita. Ennen ei ollut samaa roinan määrää kaupoissa kuin nyt.

Cheri kirjoitti...

Tutun näköistä tavaraa, Strepsils-rasia pikkuaarteille, tuollaisia pieniä nukkeja minullakin oli liuta ja Viewmasterilla katseltiin Disney-juttuja.