sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Marraskuun tunnelmia

 
Kiitos kaikille blogissani vierailleille ja kommentoinneille. Tervetuloa myös uusille lukijoille, joita on kesän ja syksyn aikana jokunen mukaan tullut.

Kelien kylmetessä ja maan jäädyttyä olen koettanut vähitellen tehdä kotiin kertyneitä rästihommia. Suunnitelmissa on mm. vanhan piirongin kunnostuksen loppuun saattamista ja tapetointia. Noista juttua joskus myöhemmin.

Seuraavan kerran kuitenkin kuvalliset terveiset yhdestä ihanasta paikasta, johon kävin tutustumassa pari päivää sitten.

Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

11 kommenttia:

 1. Jo on hienoja ja joulusia asetelmia!
  Hauska muuten tuo sinun kuvien asettelusi. Kuvat ovat eloisan näköisiä kehyksineen. Mistä moiset asetukset saa? Ovat tosi upeita.

  VastaaPoista
 2. Piipe A., kehykset on Photo scapesta, käytän sitä kuvien käsittelyyn.

  VastaaPoista
 3. Minun makuuni tuommoiset luonnonläheiset koristeet. Erityisesti sydäntä lämmittää tuon heinäseipään pääsy koristekäyttöön. Meillä Äijä on askarrellut heinäseipäistä sisustuselementtejä jopa olohuoneen seinälle :)

  VastaaPoista
 4. Maarit <3

  Muija, heinäseipäistä on moneksi. Minulla on suunnitteilla tehdä niistä joskus kaariportti.

  Susanna, <3

  VastaaPoista
 5. Voi miten kauniit kuvat ja ihanaa tunnelmaa täynnänsä:)♥ Tuosta havutähdestä tuli aivan upea ja niin myös ikkunan koristeista! Ei mene kuin hetki kun ollaan ihan todella joulu tunnelmissa ja se on kyllä ihanaa! Leppoisaa alkanutta viikkoa ja mukavaa marraskuun loppua♥

  VastaaPoista
 6. Hianot havukoristehet! Mun havut o pääasias päätyny kukkapenkiihi, suajaushommiihi. Tuahan oli hyvä ja näppärä lyhtyteline.
  Ihana jouluklasi :)

  VastaaPoista
 7. Päden paja, kiitos ja tervetuloa lukijaksi!

  Navettapiika, kiitos. Havut ovat monikäyttöisiä ja nyt kun on ollut lumentonta ja pakkasta, niin hyvähän se on suojata kasveja.

  VastaaPoista
 8. Sinulla porot ovat ikkunan välissä. Minulla oikeat peurat ovat ikkunan takana. Emo kaksine lapsineen on viipyillyt meidän pihalla kesästä asti. Takapihalla olivat kanervia popsimassa viimeksi sunnuntaina.

  VastaaPoista
 9. Piri, niin se täällä maalla on, kun elukoita ei näy luonnossa, niin pitää ite ikkunaan laittaa ;)

  VastaaPoista