maanantai 11. joulukuuta 2017

Korttitehtaalta

Joulukorttien tehtailu- ja postitushommat taitavat olla nyt kuumimmillaan. Tässä otos omista korteistani. Ihan kaikkia ei joulusalaisuussyistä voi julkaista ;) En tiedä kuinka paljon ihmiset vielä lähettävät kortteja, nuorempi väki ei taida niitä juurikaan enää harrastaa, kuulemma on vanhemman, yli nelikymppisen väen touhua! Minusta ainakin on kiva lähettää ja saada kortteja, se on yksi joulun ihanimmista perinteistä ja ilonaihe päivittäin löytää postilaatikosta kortteja.

15 kommenttia:

 1. VOI miten kauniita kortteja, Kyllä tuollaisen mielllään ottaa vastaan ja varmasti noiden väkertely on terapeuttista puuhaa <3
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kortteja! Minullakin on vielä vähän vaiheessa, mutta eiköhän ne valmistu iltaan mennessä.

  VastaaPoista
 3. Minusta nykyisin kaikki joulukortit tulevat suurin piirtein yhtenä päivänä. Luulen sen johtuvan siitä, että on tämä alepostimerkkiaika! Minä lopetin jo varmaan 10 vuotta sitten korttien lähettelyn. Mies laittaa vanhoille sukulaisilleen yhä. Olen 53 vuotta, joten en ihan nuorempaa polvea. Se oli vaan jotenkin vähän tyhmää laitella jollekin kumminkaimalle, jota nähnyt viimeksi 15 vuotta sitten tai vanhoille opiskelukavereille, joiden tapaamisesta on vieläkin kauemmin. Ainoa yhteydenpitomuoto, ollaan elossa ilmoitus enempi!! Se aiheutti turhaa stressiä...ymmärrän tuon kun tekee itse kortit ja tykkää askarrella! Siinä on tietysti oma hupinsa!

  VastaaPoista
 4. Oi ihanuus, mitä kortteja!
  Vaikka väkertelen milloin mitäkin niin en kuitenkaan joulukortteja.
  Lähetän niitä kyllä, sopivasti. Tilasin valokuvakortit Ifolorista.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kortteja. Mukavaa joulunodotusta:)

  VastaaPoista
 6. Satu, kiitos. Korttien tekeminen on kivaa puuhaa :)

  Eeviregina, kiitos. Kummasti se aina tulee kiire, vaikka aina yrittää aloittaa ajoissa.

  Tillariina, joo, en minäkään laita kortteja sellaisille, joiden kanssa en ole muuten tekemisissä. Noin 16 korttia postitan, lähisukulaisille ja parhaille ystäville. Näen harvoin lähimpiä ihmisiä (välimatkan vuoksi), olen vain puhelimitse osaan yhteyksissä, joten kortti on kiva lisä yhteydenpitoon.

  Maarit, ifolorilta olen minäkin joskus kortit ottanut, sekin on kiva vaihtoehto. Minä taas en muita kortteja juurikaan tee, mutta aina olen joulukortit askarrellut.

  Ritva, kiitos ja kiitos samoin.

  VastaaPoista
 7. Oi miten kauniita kortteja olet tehnyt! Minä lähetän joka vuosi myös joulukortteja, ja 27-vuotiaana kuulun kaiketi siihen nuorempaan väestöön. Kortteja lähtee vanhemmalle väelle, eli kummeille ja sukulaisille. Joulukortti on helppo tapa muistaa kaukana asuvia sukulaisia, ja onhan niiden tekeminen vaan niin kivaa, että eipä sitä ilmankaan osaisi olla.

  -Ruut

  VastaaPoista
 8. Kauniita kortteja. En ole jaksanut moneen vuoteen tehdä kortteja itse. Valmiitkin ovat vielä kaupassa. Pitäisi nyt ryhdistäytyä. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 9. Onpa hellyttävän kauniita kortteja!
  Olen itsekin silloin tällöin askarrellut itse joulukortteja, mutta nyt tyydyin kaupan kortteihin. EIlen sain kirjoitusurakan tehtyä ja tänään kiikutin kuoret postiin.
  Suloista adventinaikaa!

  VastaaPoista
 10. I love Christmas postcards, too! It's more special, than an e-card!

  VastaaPoista
 11. Niin viehättäviä vintage-kortteja!!
  Ihania!

  VastaaPoista
 12. Mahtavia kortteja!

  Tässäkin olen tänä(kin) vuonna jälkijunassa. Mutta vielä on aikaa. Joulukorttien määrä vähenee vuosi vuodelta. Ovat silti vielä tärkeässä roolissa.

  VastaaPoista
 13. Aivan ihania kortteja! Minäkin tsemppasin ja jaksoin lopulta kirjoittaa kortit, mutta ne olivat ihan tavallisia kaupasta ostettuja...

  VastaaPoista
 14. Niin kauniita kortteja olet askarrellut.
  Tällasia olisikin ilo saada...
  Mutta minusta on niin kivaa, kun postista tulee kortti jos toinenkin edes näin joulun alla ihailtavaksi.
  Itsekkin lähetän kortteja näin jouluna, läheisilleni ja ystävilleni.
  Monena vuonna olen ajateluut, että teen itse ne kortit, mutta aina on jotain "estettä" tullut, etten ole saanut aikaiseksi.Mutta kyllähän nämä itse tehdyt kortit ovat sitä parhautta.
  Tarroilla koitan ostetuita kortteja vähän koristella ja saada nihin edes pikkasen minua.
  Oikein hyvää Joulunodotusta sinne sulle!

  VastaaPoista