maanantai 25. joulukuuta 2017

Joulu kotona

 
Heipä hei!

Tässä kuvia joulusta kotonamme. Joulukukiksi hommasin valkoisen joulutähden, hyasintteja, jouluruusun, valkoisen saint paulian ja kirjavalehtisen muratin. Punainen amaryllis on uudelleen kukitettu vanhasta sipulista. Huonekuusen ostin aikaisemmin syksyllä. Keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen tein jouluiset pikaverhot pitkistä sivuverhoista. En edes ehtinyt silittää noita, mutta ei haittaa ollenkaan!

Lunta on tullut oikein urakalla. Kävin tänään lumikenkäkävelyllä lähimetsissä. Kylläpä joulupäivä metsässä on hiljainen ja rauhallinen!

8 kommenttia:

 1. Kaunista ja tunnelmallista! Ihania joulupäiviä!

  VastaaPoista
 2. Tiiu, kiitos. Mukavaa loppuvuotta ja joulutunnelmaa sinulle myös.

  VastaaPoista
 3. You have a beautiful home!!! And snow! So it's white Christmas :o)

  VastaaPoista
 4. Timi, thank you. This is our new home and I love it. We have lot of snow here now!

  VastaaPoista
 5. Kyllä lumi tekee jouluisen tunnelman. Täällä ruoho vihertää. Säätiedotuksessa on lumimyräkkää lupailtu jo muutamaan otteeseen, mutta tämän paikan tuntuu myräkät kiertävän...:)

  VastaaPoista
 6. Hannele, meillä taas tulee lunta lähes päivittäin ihan riesaksi saakka. Osan voisin niistä sateista suoda sinne teille :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis koti sinulla, kauniisti olet laittanut joulua kotiisi, ja niin talvista, täällä vain haaveillaan ja unelmoidaan lumesta ja lauletaan, no onkos tullut kesä,nyt talven keskelle...vettä sataa ja vihreää maassa.Hyvää loppu vuotta

  VastaaPoista
 8. Teillä onkin ihan oikea talvi, meillä lumi tulee ja menee, nyt on vähän jotain riitettä jäisen maan pinnassa.
  Taas olet saanut vangittua kuviisi niin kauniin tunnelman<3
  Oikein ihanaa joulun aikaa teille!

  VastaaPoista