sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Uusi vuosi 2018


Kuvassa Kodin kukat-kalenteri, josta löytyy minunkin ottamia kuvia :)

Toivotan kaikille uusille lukijoille tervetuloa mukaan joukkoon!
Olen taas monta kertaa meinannut laittaa blogin suhteen pillit pussiin, mutta kun jatkuvasti tulee uusia lukijoita, en kehtaa lopettaa. Minut löytää myös Instagramista @huopalintu.

Mennyt vuosi on ollut minulle suurien tunteiden vuosi.  Vuoteen on mahtunut vastoinkäymisiä, stressiä, surua, ikävää, luopumista, uuden opettelua, uusiin ihmisiin tutustumista, uusi koti ja toivoa. Vuosi on ollut melko haastava ja vaikea, joten toivon, että tuleva vuosi olisi hieman kevyempi ja helpompi. Toivon myös, että saan toteuttaa uuden kotimme pihassa puutarhaunelmia kesäaikaan. Uudet kissaystävätkin olisi tevetullut asia :)

Toivon sinulle vuoteen 2018 paljon onnea, varjelusta ja siunausta!

16 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Onnellista Uutta Vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo kuvasi! Sinulla on aina ihan parhaat kuvat! :) Toivottavasti ensi vuosi tuo tullessaan sinulle mukavia asioita ja iloisia yllätyksiä. Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Erinomaista uutta vuotta sinulle <3
  Kauneutta, taimien kasvua ja se uusi kissakaveri :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin hyvää uutta-vuotta 2018.<3

  VastaaPoista
 5. Toivotan sinulle kevyttä, ilontäyteistä ja siunattua alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
 6. Olisipa niin ihanaa seurata uuden pihapiirinne elämää ja kehitystä. Toivon kovasti, että jatkat blogiasi. Kaunista ja kukkaisaa uutta vuotta 2018!

  VastaaPoista
 7. On ollut tosi kiva, kun olet jatkanut kirjoittamista ja upeiden kuviesi jakamista :) Paljon hyvää ja iloa uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 8. Hyvää, parempaa alkavaa vuotta, toivottavasti siihen mahtuu paljon ilonaiheita ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 9. Tuohan on hauskaa, että olet saanut kuviasi tuollaiseen kalenteriin:)

  VastaaPoista
 10. Ihanat kuvat! Tuokoon tämä uusivuosi tullessaan sinne kaikkea mukavaa♥ Hyvää uutta vuotta 2018♥

  VastaaPoista
 11. ryhdyin tutkimaan hieman tarkemmin mainitsemaasi Puutarhurin kalenteria, linkin kautta löytyikin todella mielenkiintoinen sivusto. kiitos vinkistä Huopalintu:)) kuvasi ovat todella upeita. puutarhuri Juhan tekstit hyvin kirjoitettuja ja ajankohtaisena itsellenikin löytyi myös tietoa kasvivaloista. tilaamamme kasvivalot ovat parhaillaan tullissa, toivottavasti saamme ne tällä viikolla.
  mukavaa kuulla, että jatkat blogin pitämistä. itsekukin meistä pitää välillä lyhyempiä tai pidempiä taukoja oman elämäntilanteensa mukaan. kaikkea hyvää Sinulle tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista