Vanha pihlajamme kukki alkukesästä runsaasti ja nyt se on täynnä marjoja. En ole koskaan nähnyt siinä niin paljon marjoja. Mietin, että niitä voisi jotenkin hyödyntää. Netissä on paljon reseptejä, mutta olisi kiva kuulla, jos teillä on jotain suosituksia pihlajanmarjojen käyttöön. Kertokaa ihmeessä, jos olette säilöneet pihlajanmarjoja jollain tapaa.
Aurinkoa tulevaan viikkoosi!
Hienoja makroja.
VastaaPoistaOlen tehnyt pihlajanmarjoista hilloa omenan kanssa. Kannattaa maistella eri pihlajien marjoja, niiden makeudessa/kirpakkuudessa on eroja. Omena tuo makeutta hilloon sokerin lisäksi. Minusta tuosta tuli maukasta hilloa ja ihanan väristä, aika tummaa oranssia. Kannattaa kokeilla:)
Nainen kuvastimessa, tuo hillo voisi olla hyvää. Jos löytäisi syksyllä torilta hyviä hillo-omenia. Me ei kyllä paljon hilloja käytetä, mutta voisihan niille keksiä jotain käyttöä vaikka leivonnaisissa tai antaa joululahjaksi :)
VastaaPoistaIhanaa väriloistoa ja kauniita vesipisaroita kukan terälehdillä. Keltainen on lempivärini. Tänä syksynä on tosiaan paljon pihlajanmarjoja täälläkin. Kissasi poseeraa juhlallisesti. Silitykset sille.
VastaaPoistaVanha Virsi, Kisumisu hengailee mielellään ulkona ja sisällä käpertyy usein kainaloon :)
VastaaPoistaIhanat kuvat jälleen.
VastaaPoista