maanantai 20. kesäkuuta 2016

Ruusupuistossa

Mökinruusu
 Kuvat Kuopion Valkeisenlammelta

Ruusujen luona oli kyllä nimikyltit, mutta en ollut kaikista ihan varma, mihin puskaan ne viittasivat ja osa oli piikkioksien keskellä piilossa. Kiiruhdin ruusupuistosta lähellä sijaitsevaan alppiruusupuistoon, jossa paras kukinta oli jo ohi. Jos ehdin, laitan sieltäkin muutaman kuvan lähiaikoina.

Tervetuloa uusille lukijoille mukaan joukkoon!

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Valkeisenlammilta. Olen itse aikoinani asunut tuossa lähistöllä, ja nyttemkin pyrin käymään joka kesä tässä ruusupuistossa. Todella kaunis paikka.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana puisto. Pääsisipä joskus käymään siellä.

  VastaaPoista
 3. Anneli, tuon lammen ympärillä on muutenkin kauniit istutukset mielestäni ja se on sopivan kokoinen kiertää ympäri.

  Syksyn Lehti, tervetuloa vaan joskus Kuopioon =)

  VastaaPoista
 4. Mahtavan näköinen puisto! Julkiset puistot ovat kyllä ihan huippuja, kunhan ne on huollettu noin hienosti. Sellaiset juolavehnättyneet versiot eivät sitten ilahdutakaan samassa määrin, mutta ah, tällainen ruusupuisto on i-ha-na! Kiitos kuvista!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 5. Kiitos Huopalintu, olisipa joskus tosiaan kiva käydä Kuopiossa. Muutama vuosi sitten kesällä käväisin siellä pikaisesti juuri kesällä, siellä oli kyllä tosi kaunista.

  VastaaPoista
 6. Sini K., se on totta, että huonosti hoidetusta puistosta tulee vain paha mieli. Tuolla oli juuri työntekijöitä hoitamassa ruusuja, niin että ei meinannut sekaan mahtua :D

  Syksyn Lehti, ilmoittele, jos olet joskus tulossa tänne päin. Me tosin ollaan usein mökillä joten tapaamista voi olla aika vaikea järjestää, mutta voihan sitä yrittää.

  VastaaPoista
 7. Voi iten kaunista!
  Ja voin uskoa, että tuoksu on huumaava!
  Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista