sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kanerva edestä, kanerva takaa...


Piti kiivetä mäelle, että näki auringon. Laskevasta auringosta kuvia toisella kertaa. Sen vertaa alkoi kyllästyttää omien kuvien katselu, että piti hiukan leikkiä taas  Pic Monkey:lla. Tuntuu, että ottaa vuodesta toiseen samat kuvat. Ei tuo luovuus riitä kuvaustilanteessa keksimään jotain uutta. Tykkäättekö pahaa tällaisista käsitellyistä kuvista, vai katselisitteko mieluummin aitoja kuvia? Sitä saa mitä tilaa, joten mielipiteenne otetaan jatkossa huomioon.

10 kommenttia:

 1. Talven timantteja!
  Minä katselen ja ihailen kaikenlaisia kuvia, on niitä sitten käsitelty tai ei!
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Sinun ottamasi kuvat eivät kaipaa yhtään mitään lisäkoristeita - ne ovat parhaimmillaan juuri sellaisenaan. Kauniita kuvia jälleen kerran :-)

  VastaaPoista
 3. Minulle käy juuri ne kuvat, mitä laitat esille. Silloin blogisi näyttää sinun näköiseltä. Suloisia kuvia.

  VastaaPoista
 4. Itse en ensin edes huomannut mitään editointeja. Lumihiutaleet ja muut koristeet kuvissa ovat tosi hienovaraisia ja kuvat sopisivat hyvin vaikka joulukorteiksi.

  VastaaPoista
 5. Ei sun kuvat tosiaankaa mitää ylimääräästä tartte, mutta ittehän kukin teköö kuvillensa mitä lystää. Kivoja nua käsitellykki kuvat.

  VastaaPoista
 6. Sinun kuvat on tosi kauniita ja niitä katselee mielellään ilman mitään käsittelyjä. Mutta minua kiinnostaa myös mitä kuvankäsittelyllä saa aikaiseksi, joten katselen myös mielelläni sellaisia kuvia. Eli kumpikin käy ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille vinkeistä! Sain hyvää tietoa itselleni, nimittäin näistä kuvista kaikki olivat hyvin voimakkaasti käsiteltyjä, myös ne joissa ei ole 'koristeita'.

  VastaaPoista
 8. Onpa nättiä! Valo tekee taikojaan! Tässä tiirailen ulos ikkunasta, että sataako siellä lunta vai ei? Klo 13 piti alkaa...ei minusta kyllä! Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista