torstai 12. marraskuuta 2015

Vinkkejä

Päivästä toiseen sataa vettä.
Sadepäivänä voisi mennä taidenäyttelyyn.
...Tai haaveilla ulkomaanmatkasta.
Kahvilassakin voisi olla mukava istuskella.
Yllä olevat kisumisun naamakuvat on tehty PhotoFuniassa. Kokeilin omallakin naamalla joitakin rooliasujuttuja, kyllä oli hauskaa :)


Monessa paikkaa olin törmännyt tämän uutuuskirjan kehuihin, joten hommasin sen nopsasti kirjastosta. Kirjassa käsitellään luovuutta ja kuvankäsittelyä. Luovuudesta väitettiin, että jokainen syntyy yhtä luovana, mutta ajan myötä ihminen oppii pois luovuudesta. Luovuuden taito on kuitenkin opittavissa takaisin. Kirjassa on myös harjoitteita luovuuden löytämiseen.

"Luovuus on aivojen tapa välttää tylsyyden tunnetta. Valitettavasti nyky-yhteiskunnassa emme anna itsellemme mahdollisuutta tylsistyä. Sosiaalinen media ja joka suunnalta saapuvat viestit luovat aivoillemme jatkuvasti pieniä ärsykkeitä ja eivät näin anna ajatuksille aikaa kehittyä. Siksi onkin tärkeää antaa iavoille mahdollisuus tylsistyä - mene istumaan puistonpenkille tai vaikkapa lämpimään saunaan ja anna ajatuksillesi mahdollisuus karata omille teilleen."

Lauri Laukkanen, Camp Creative Luova valokuvaus ja kuvankäsittely

6 kommenttia:

 1. Hienot kuvat, vallankin tuo kahvikuppi!

  VastaaPoista
 2. Satu, kannattaa kokeilla, siellä on vaikka millaisia kuvia.

  VastaaPoista
 3. Olipa kivat kuvat!!!
  Kirja voisi olla lainaamisen arvoinen. (olen kyllä surkea kirjaston käyttäjä)

  VastaaPoista
 4. Marliska, tuo kirja voisi olla kiva omassa kirjahyllyssä ihan omanakin kirjana. Minä taas olen kirjaston suurkuluttaja :)

  VastaaPoista