sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Tänään

 
Hämärästä ja sumuisesta sadesäästä huolimatta haluan toivottaa kaunista marraskuun suununtaita!
Isälle lähti omatekoinen kortti. Kun laitoin silmät kiinni ja ajattelin isää, niin  mieleeni tuli tuo kuva ja siitä piirsin kortin. Laitoin hiukan kimalleliimaa taivaalle ja maahan kuvaamaan tähtiä ja kuuraa :)
 
Muratti on pysynyt virkeänä ulkona, kun pakkaset ovat olleet vähissä. Jospa se selviäisi talven yli. Ehkä täytyy jossain vaiheessa ottaa se sisälle. Onko kokemuksia muratin talvettamisesta?
Kuvan piirakan tein tällä ohjeella käyttäen pakastettuja karviaisia raparperin sijaan. Karviaiset olivat aika kirpeitä. Olisi ollut ehkä parempi soseuttaa karviaiset ja laittaa valkosuklaata vähän enemmän. Muuten oli tosi hyvä ja suositeltava resepti. Tein myös kerran kesällä karviaisista tämän ohjeen mukaisen kakun, joka oli tosi hyvä. Tuoreet karviaiset eivät tuntuneet liian kirpeiltä. Laitoin siihen valkosuklaata lähes tuplamäärän :)

10 kommenttia:

 1. Sumua ja vesisadetta. Yritän rohkaista mieleni ja lähteä silti kävelylle. Tuntuu, että pari viikkoa sisällä alkaa vaikuttamaan jo mielialaankin. Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo tihkusade vähän harmittaa, mutta kyllä ulos pitää päästä!

  VastaaPoista
 3. Herkkiä kuvia ja tunnelmia. Minä kevätihminen tykkään ihmeen paljon syksystä, ei sade haittaa. Tänään tein kolmen tunnin lenkin sateessa ja se virkisti kummasti.

  VastaaPoista
 4. Tuo ensimmäinen kuva lumoaa...ihana!
  Kaunista isänpäivän jatkoa ja piirakka näyttää niin makoisalta!

  VastaaPoista
 5. Isäsi sai kauniin suloisen kortin! Mukavaa sunnuntai-iltaa! Kun ulkona sataa ja on illan tummuutta, niin sisällä on valoisaa ja kotoista.

  VastaaPoista
 6. Nainen kuvastimessa, kyllä aina kannattaa ulkoilla, oli sää mikä tahansa.
  Susanna, pienillä asioilla saa kaunista aikaan, yksikin kukka riittää kuvaan.
  Ninnu, pimeinä syysiltoina on hyvä löytää kivaa tekemistä kotona sisällä.

  VastaaPoista
 7. Mukavaa isänpäivän iltaa. Isäsi sai mukavan kortin, jotenkin sellaisen kesämuiston omaisen. Omaa isääni olen tänään muistellut, ja kävin viemässä kynttilän haudalle. Isänpäivää vietettiin sitten miehen isän luona, joukossa oli myös ensimmäistä isänpäivää viettävä kälyn mies. Mukavaa;)

  VastaaPoista
 8. Mustakissa, kyllä isät oman päivän ansaitsevat ja onhan se mukava syy tavata läheisiä.

  VastaaPoista
 9. Mäkin tykkään tuasta ekasta eniten. Suson selevästi piirtäjänki vikaa:)

  VastaaPoista