torstai 22. tammikuuta 2015

SydäntalveaPian se on tammikuukin selätetty ja pimein talvi takana. Kisumisulla on huomenna eläinlääkäri rokotuksineen. Hiukan jännittää, kun on uusi lääkäri, vanha tuttu jäi muuton myötä toiselle paikkakunnalle. Onneksi meidän misu on aina hyvin reipas lääkärissä ja muissakin uusissa paikoissa. Välillä tuntuu, että se melkein salaa tykkää siitä, että tylsään talvikauteen tulee jotain seikkailuja. Saapi nähdä, tuleeko nyt moitteita kissan painosta, kun misuneiti pyöristyy aina talvella. Välillä tuntuu siltä, että mitä enemmän pakkanen kiristyy, sitä enemmän kissa syö. Vaikka se ei ulkoilekkaan talvella muualla kuin parvekkeella.

4 kommenttia:

 1. Meillä kissat ovat olleet parisen viikkoa laihiksella. Huomenna punnitaan, että onko tullut tulosta. Yhtä usein annettu ruokaa, mutta pienempiä annoksia. Olen aika tyytyväinen kun tammikuu alkaa olla ohi ja onneksi helmikuu on lyhyempi. Kevättä kohti siis.

  VastaaPoista
 2. Tillariina, meidän kisumisun paino oli nyt grammalleen sama kuin vuosi sitten (4,7 kg), eikä uusi lääkärikään yhtään moittinut. Kuulemma talvella hommaavat hiukan läskiä lämmitteeksi ihon alle :) Mukavaa talven jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kisumisun turkki on niin kaunis värisävyiltään! Ja samaa mieltä Tillariinan kanssa, että onneksi ollaan jo pitkällä tammikuuta ja matkalla kohti kevättä!

  VastaaPoista
 4. Intianminttu, totta, kevät on aivan pian täällä :)

  VastaaPoista