maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen mökillä

Pikainen päivitys pääsiäisen tapahtumiin. Koetan lähipäivinä laittaa tänne lisää mökkipihassa ja -luonnossa havaittua. Jos teitä vaan yhtään kiinnostaa..
 
Kevään ensimmäinen kukkakimppu.
Pääsiäisnamit on nyt syöty.

Nautin ulkona tiskaamisesta peipon laulun säestyksellä. Tiskaushetken kruunasivat  Marikin blogiarvonnassa voittamani uusi tiskiharja, mansikan tuoksuinen tiskiaine ja pirteä tiskirätti. Marikin blogissa on sieviä ja lämmintunnelmaisia kuvia juttuineen, suosittelen.
Ensimmäiset kevätluonnosta keräämäni salaatit eli vuohenputket. Vuohenputkissa on herkullinen aromi ja terveellisiäkin ovat. Naapurin pellolla saavat mieluusti kasvaa, mutta puutarhastani kitken ne heti pois.
Lankalauantaina kuulemma pohojalaaset polttavat pääsiäiskokkoja. Meillä ei sellaiseen olla totuttu, mutta sattumoisin risujen poltto osui nyt oikeaan ajankohtaan.
Ruohosipulit ovat näköjään talvehtineet taas mainiosti ruukuissa. 
Raparperitkin näyttävät viettäneen hyvän talven viimesyksyisen paikanvaihdoksen jälkeen. En oikein tykännyt niiden vanhasta paikasta huussin vieressä :/


Vaihdoin mökkiin kevätsiivouksen yhteydessä puhtaat kesämatot. Kisumisu ei ole selvästi oikein tyytyväinen vaihtoa odottavaan, likaiseen eteisen kynnysmattoon. Puhtaat matot se heti mylläsi ryttyyn. Jostain syystä puhtaissa matoissa on aina kiva kieriskellä.

3 kommenttia:

 1. Meillä kissat eivät voi vastustaa puhtaita lakanoita. Ne periaatteessa saavat olla sängyissä vain kun on päiväpeitot päällä, mutta puhtaiden lakanoiden vaihtopäivänä mystisesti osaavat tassutella myllään petiä.

  Hyvää arkiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttavat värit ensimmäisessä kuvassasi! Ja tottakai mökkeilyn tuloksena otetut kuvat kiinnostavat, antaa tulla vaan :)

  VastaaPoista
 3. Tillariina, puhtaat lakanat kiinnostavat kissaa meilläkin. Hyvää arkiviikkoa sinulle myös.

  Intianminttu, kiva kuulla, että kuvat kiinnostavat. Toivottavsti ehdin koneen äärelle viikon varrella.

  VastaaPoista