lauantai 6. maaliskuuta 2021

Tulppaanit 2/2

Olen tykästynyt valkoisten ja tummanpunaisten, lähes mustien tulppaaneiden yhdistelmään. Tulppaanien muodoissa tykkään eniten liljatulppaaneista ja kerrattukukkaisista pionitulppaaneista. Eivät ne kestäviä ole, mutta sitäkin ihanampia sen kesän mitä kukkivat. Alkukesästä kun ei muuta kukkivaa juuri ole. Kaikki kuvat ovat samasta penkistä, kesäkuussa kuvattuja.

K

 
18 kommenttia:

 1. Näyttäviä! Ihanasti näkyy vesipisarat :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat keväiset kuvat ja kauniit tulppaanit.

  VastaaPoista
 3. Hienosti sopivat vaaleat ja tummat tulppaanit yhteen! En tiedä paljoa kukista, joten en ole tiennytkään, että tulppaaneissakin on erilaisia "alalajeja". Aina oppii uutta :)

  VastaaPoista
 4. Upeat kuvat tulppaaneista kummassakin postauksessa. Erityisesti tässä postauksessa olevat tumman ja vaalean yhdistelmät sykähdyttivät. Minulla on ollut monta vuotta 'Queen of Night' -tulppaania ja sillä oli kyllä parina valkoinen, mutta enpä tiennyt sipuleita istuttaessani, että valkoinen olisi kevään ensimmäisiä tulppaaneita ja kuningatar kukkisi vasta kesäkuussa :D Toissa syksynä istutin sekaan 'Finolaa' ja sehän kukki upeasti samaan aikaan tummien kanssa. Toivottavasti nousevat vielä tänä vuonna. Jotkut tulput ovat kiltisti useamman kevään iloja. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pitäisi aina jaksaa selvittää onko aikainen vai myöhäisempi tulppaani, kun istuttaa erivärisiä yhteen. Joskus olen niin tehnyt, mutta en aina. Nyt en uskaltanut laittaa lajikenimiä tuohon, kun saattaa olla myös edellisvuotisia joukossa ja menevät vaan sekaisin, kun ovat niin samanlaisia. Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 5. Ihania tulppaaneja, varsinkin nuo tummat.

  VastaaPoista
 6. Ihanan värinen tulppaanikattaus pihallasi. Minä olen jo lannistunut laittamaan tulppaaneja kukkapenkkeihin, kun jäljelle ei jää kuin kasvattamisen ilo. Metsäkauriit pitävät huolen, etteivät kukat ole pitkään varsien päissä.

  Muuten... lähettämäsi siemet itivät kymmenssä päivässä- Nyt jo tekevät ensimmäisiä oikeita lehtipareja. Jännittävää, kuinka jatko sujuu.

  Hyvää naistenpäivää sinulle ja Mintulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ikävää, jos elukat syö kukat. Minua vähän jännittää ensi kesä, kun 2 pupua on koko talven käynyt syömässä pihalla. Ne tykkäävät myös tulppaaneista ja satsasin syksyllä aika paljon tulppaaninsipuleihin.

   Aivan ihana kuulla, että keijunmekot itivät ja vielä noin nopeasti. Kyllä se jatkokasvetuskin onnistuu varmasti. Hyvää naistenpäivää!

   Poista
 7. Niin kesäisiä värejä! Kun ulkona paukkuu miinus 20 asteen pakkanen ja pohjoistuuli vinkuu nurkissa.

  VastaaPoista
 8. Voi onneksi mennään näitä näkymiä kohti!

  VastaaPoista
 9. Hei, yksityishenkilöiden välinen luotto on rahoitustapahtuma, joka koostuu rahan lainasta suoraan ihmisiltä ilman pankin puuttumista. Suurimman osan ajasta se tehdään perhe- tai ystävällisessä ympäristössä. Mutta viime aikoina voit lainata muukalaiselta. Olen valmis tarjoamaan lainoja kenellekään, jolla on kyky maksaa se takaisin huoletta. Odotan innolla yhteydenpitoa kanssasi, jos tarvitset vakavasti luottoa ja jos se on liikearvoa.

  Sähköposti: (simondurochefort@gmail.com)
  WhatsApp: +33752366330

  VastaaPoista