keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Kesän keskellä

Oravanmarja
Isotalvikki
Orvokit ja tummanpunainen väri ovat ihastuttaneet kesän mittaan
Kuistilla

Vein viherkasveja kuistille
Olen viettänyt paljon iltoja kuistilla.
Pihaelämää
Juhannuskissa
Onko suloisempaa kuin nukkuva kissa?
Minttu-kulta
Minttu harrastaa kiipeilyä
Vanamo
Onnellinen iltataivaista
Rusokuusama
Trendivärit
Tulppaanitkin kukki
Ahdekaunokki saa levitä orapihlajan alle.
Näin viileällä kelillä ajattelin malttaa istahtaa koneen äärelle pitkästä aikaa päivittämään blogia. Kesä kiireineen on vienyt mukanaan. Töissä ja pihahommissa menee kaikki aika elämästä. Instagramissa vietän päivittäin aikaa, kun haluan hiukan levätä töiden rasituksista sohvalla tai kuistilla.

Kesä on lähtenyt liikkeelle loistavasti. Asiat ovat sujuneet sutjakkaasti. Pihalla olen saanut valtavasti aikaiseksi. Ehkä näkyvintä on uusi mansikkamaa ja pois korjatut rikkaruohottuneet kasat. Kukkapenkkejäkin olen pikkuhiljaa laajentanut ja uusia pensaita istutellut. Uusia ideoita tulee tulvimalla ja suunnitelmia tulevien kesien varalle on tehty. Myös virheistä olen oppinut jotain uutta.

Koska tämä on toinen kesä pihallamme, on jo kokemusta pihan ominaisuuksista ja on helpompi lähteä tekemään asioita. Silti yllätyksiä tulee vastaan, kuten puretun talon perutukset maan alla, mustaherukkapensaita istuttaessa.

Minttu-kissan kanssa elo on ollut suloista ja kissa on kasvanut osaksi perhettä. Kissalla on oma tyyny parisängyssä keskellämme. On mukava nukahtaa kissan kehräykseen. Mintulla on ulkona gps-panta, joka on ollut suurena apuna, kun kissa lähtee tien yli tutkimusretkille naapurustoon. Ajoittain on ollut harmina pannan irtoaminen. Tähän mennessä panta on kuitenkin aina löytynt.

Paljon olisi kerrottavaa ja kuvia, mutta jostain on aloitettava. Ehkä maltan taas kohta palata blogin ääreen, jos kelit pysyvät viileinä :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Ja toinen toistaan söpömpiä kuvia Minttu-kissasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. kyllä kesä on ihanaa aikaa, väriä ja tunnelmaa päivästä toiseen.

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja söpö kisu. Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. tosi mukavaa oli lukea Sinun ja Mmintun kuulumisia:)) ihastuin ikihyviksi tuohon oravanmarja asetelmaan perhospöytäliinalla. sinulla on niin hyvä silmä kaikelle kauniille!
  rakastan vanamoja, kunpa saisin ne viihtymään myös omassa metsäpuutarhassani vielä joskus.
  oikein hyvää heinäkuuta Sinulle, rapsutathan myös Minttua puolestani. joka kerta katsellessani kuvia Mintusta, mieleeni nousee paljon ihania muistoja omista rakkaista kissoistani, jo pois nukkuneista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Onhan lemmikeistä paljon huoltakin, mutta kyllä ne antavat myös paljon elämään rikkautta. Mukavaa heinäkuun jatkoa!

   Poista