maanantai 14. tammikuuta 2019

Tammikuuta


Olen tehnyt siemeninventaariota ja suunnitellut kevään kylvöksiä. Laatikosta löytyivät nämä ylimääräiset siemenpussit, joille minulla ei ole käyttöä. Nämä ovat helposti kasvatettavien kasvien siemeniä ja eivät vaadi esikasvatusta, vaan voi laittaa suoraan lämpimään maahan. Jos olet kiinnostunut näistä siemenistä, ilmoita se kommentissa. Jos useampia halukkaita ilmaantuu, arvon siemenet. Aikaa on tämän viikon sunnuntaihin, 20.1.

11 kommenttia:

 1. Kaunista talvista luontoa ja ihania jääkoristeita.
  Kovasti alkaa blogeissa jo näkyä kevään istutussuunnitelmia. Itse en ole vielä miettinyt tulevan kevään kylvojä, mutta kai se innostus kohta minuunkin tarttuu!

  VastaaPoista
 2. Enpä ole hoksannutkaan, että jäädyttää voisi myös "piparkakku"koristeita lyhtyjen lisäksi. Millaista muottia käytät noihin sydämiin? Siemenille keksisin kyllä käyttöä, hyviä ötökäntorjujalajeja ja syöntikelpoisiakin olisivat kukat. Kyllä, olen kiinnostunut!

  VastaaPoista
 3. Kristiina, vielä ehtii, talvikin on vasta edessäpäin ��

  Sohvi, pienet sydämet on sellaisessa muovimuotissa ( vähän kuin lasten hiekkamuotti), isompi sydänvuoassa tehty.Eivät siis ole piparimuoteissa valmistettuja.

  VastaaPoista
 4. Tuollaista maisemaa ei kyllästy katselemaan.
  Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Kauniit, ihanat ja herkät luonto- ja jääkuvat.

  VastaaPoista
 6. On kyllä upeat talvimaisemat! Lumi oikein korostaa puita.
  Kivat jääkoristeet... kummasti en ole itse innostunut niitä tekemään, vielä.

  VastaaPoista
 7. Jaettu ilo on moninkertaista. Muutama vuosi sitten sain sinulta hopeamalvikin siemeniä. Ja kuinkas kävikään. Yksi serkkuni sai minulta syksyllä siemenistäsi kasvattamani kasvin siemeniä. Oli käynyt etsimässä malvan siemeniä autiotalojen pihoista. Kyllä hän ilahtui.

  Kaunista teillä siellä!

  VastaaPoista
 8. Maarit, talvella, kun pihalla ei ole muuta katseltavaa, maisemien merkitys korostuu.

  Irja, kiitos, talvi inspiroi.

  SariW, onhan noissa jääkoristeissa oma hommansa ja näpit helposti jäätyy...

  Piri, voi miten mukavaa! Minä taisin saada sinulta myös jotain siemeniä ja viimekesänä niitä sitten vihdoin kylvin ja vieläkin on tallessa niitä siemeniä varalle, että jos taimet eivät talvehdikkaan.

  VastaaPoista
 9. Pike 😀
  Sohvi, saat kukkien siemenet.

  VastaaPoista
 10. Minäpä laitan sähköpostilla osoitteen.

  VastaaPoista