sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Ritarien sillalla

 
Heipä hei, pitkästä aikaa!

Enpä ole moneen vuoteen postannut näin harvakseltaan kuin nyt tänne blogiin. Some-elämäni on siirtynt lähes kokonaan muualle, mm. Instagramiin. Elämässä on myös muuten tapahtunut niin paljon, että kaikki harrastukset ovat jääneet lähes kokonaan. 

Olen muuttamassa pian maalle omaan kotiin, omakotitaloon. Vuosikausien suurin haave on vihdoin toteutumassa. Olen niin innoissani ja samalla jännityksestä ja koko tapahtumasta pää pyörällä. Elämässä voi sittenkin tapahtua ihmeitä, melkeinpä mahdottomissakin tilanteissa. Helpolla tämäkään unelma ei ole toteutunut, vaan se on vaatinut vuosien työn ja pitkän prosessin, alkaen muutosta Etelä-Suomesta Itä-Suomeen, työpaikkojen vaihdoksia, ym. palojen loksahtamisia paikoilleen. 

Unelmista ei kannata koskaan luopua kokonaan ja niiden eteen kannattaa ehdä työtä!

Toivottelen vielä lopuksi uudet lukijat mukaan joukkoon. Kiva kun teitä tänne tupsahtaa, vaikka en ole kovin aktiivinen viimeaikoina täällä ollut.

20 kommenttia:

 1. Kiva kun jaksoit postata tänne! Ja ihanaa, että unelmasi toteutuu ja pääset maalle omaan kotiin! Voimia muuttoon ja onnea kaikkeen uuteen! Ihania nuo kuvat Ritarien sillalta. Nyt on ollut upea ruska, ja jossain kuvassasi oli myös upean synkät pilvet tuomassa kontrastia :)

  VastaaPoista
 2. VV, kiitos! Kyllä tämä onkin ollut harvinaisen raskas vuosi ja odotan, että pääsen pian "lepäämään". Muutto on nyt viimeinen rutistus ja sitten saa hengähtää. Kovin on ollut pilvinen syksy, mutta kaunis, vaikka aurinko kyllä kruunaisi kauneuden.

  VastaaPoista
 3. Isot muutokset sekä tuovat ja vievät energiaa! Toivottavasti muutto sujuu hyvin! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla kuulumisiasi! Upeiden kuvien kera..:)

  VastaaPoista
 5. Kuvia kultaisesta syksystä! Hengessä muutossa mukana.

  VastaaPoista
 6. Voi sentään, vai Itä-Suomeen, tervetuloa tänne vain:) Itse muutin tänne 19 vuotta sitten. Siunausta ja kaikinpuolista viihtymistä siihen omakotitaloosi! Olipa hauska katselle noita kuviakin, kun ovat hyvin samantapaisia näkymiä, kuin mitä minä katselin ja kuvasinkin, parisen tuntia sitten, kun Pielisen itäpuolta ajelimme.

  VastaaPoista
 7. Kauniit syyskuvat! Unelmat on tehty toteutettaviksi. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 8. Tillariina, kiitos!
  Hannele, kiitos!
  Piri, :)
  Metsäntyttö, kiitos. Olenhan minä täällä jo muutaman vuoden asunut.
  Satu, kiitos!

  VastaaPoista
 9. Susanna, anteeksi, poistin vahingossa kommenttisi, enkä löydä sitä enää mistään. Ehdin kuitenkin lukea sen, kiitos.
  Ritva, kiitos!

  VastaaPoista
 10. Joskus unelmat voivat toteutua! Onnea ja iloa uusiin askelmerkkeihin ja kodin muutokseen. Maalla on hyvä asua ja elää.

  Onnellisia päiviä Sinulle toivoen!

  VastaaPoista
 11. It is so good to see you again!
  Thank you for the beautiful autumn photos!!!

  VastaaPoista
 12. Kauniit kuvat.
  Onnea omaan kotiin!!

  VastaaPoista
 13. Hienoa, että olet saanut toteuttaa unelmasi. Mikään ei tunnu niin ihanalta kuin se mitä on pitkään odottanut ja jonka saavuttamisksi on tehnyt työtä. Onnea uuteen kotiin! ~Katja

  VastaaPoista
 14. Piipe A., kiitos!
  Timi, I had busy summer at work and now I'm moving to my new home to landscape. Thanks.
  Maarit, kiitos!
  Katja, kiitos!

  VastaaPoista
 15. Onnea unelmillesi ja uuteen kotiin :) Mukava lukea hyviä uutisia ja olet oikeassa tuossa, että unelmien eteen kannattaa tehdä työtä. (Vaikka unelmat eivät toteutuisikaan, niin onpahan ainakin yrittänyt ja minusta sekin on jo jotain.) Voimia elämäsi haasteisiin!

  VastaaPoista
 16. Upeat kuvat! Onnea uuteen kotiin! Ihanaa, että unelmasi toteutuu!

  VastaaPoista
 17. Nan, kiitos. Kyllä niitä haasteita tosiaan on vieläkin, vaikka yksi unelma toteutuu.
  Tiiu, kiitos!

  VastaaPoista
 18. No niinpä se tietysti olikin:) Vähän mietinkin siinä kommenttia kirjoittaessani, että luulin sinun jo jossain täällä olevankin, mutta sitten ajattelin, että oliko se sittenkin vain kesäasunto aiemmin. Mukavaa torstaita sinne!

  VastaaPoista
 19. Onpa ihanat syksyn värit ja dramaattiset pilvet! :)

  VastaaPoista