sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kävelyllä

Lauantaina olivat vaihtoehtoina talvikenkien ostoreissu kauppakeskukseen tai leppoisa oleilu luonnossa. Skippasin vastenmielisen ajatuksen lauantairuuhkasta kauppakeskuksessa ja tilasin yhdet kengät netistä. - Jes, luontoon!!!
Suuntasin pyörällä lähistölle ulkoilualueelle ja voi kuinka ihanasti alkoikaan aurinko paistaa juuri kun saavuin tähän mutkaan lammen rannalle. Täydellinen sää ulkoilulle. Onneksi en lähtenyt shoppailemaan.
Jatkoin matkaa kävellen niemeen, jossa en ole käynyt aiemmin. Ajatuksena oli katsoa mahdollisesti joitakin geokätköjä samalla.

Geokätkö olikin vähän hankala ja meinasi tulla kylmä, joten jätin niiden etsimisen toiseen kertaan. Rannalla kuljeskelu houkutteli enemmän. Aaltojen loiskinta kuulostikin kesäiseltä ja toi mieleen lapsuuden uintiretket kotijärvelle.
Lähdin kulkemaan rantaviivaa myötäilevää polkua, kun näin kaksi korppia taivaalla. Kamerassa oli tietenkin väärä putki, joten en saanut kauan havittelemaani "lähikuvaa" korpista. Mökillä korpit lentelevät usein pihan ja peltojen yllä, mutta sielläkään en ole saanut niitä koskaan kuvaan.
Puissa oli vielä paljon lehtiä.

Välillä oli tosi kirkasta ja keltaiset lehdet oikein korostivat tuota kirkkautta vettä vasten.
Vähän himmeämpää tunnelmaa :)
Paluumatkalla näin ojassa kukkivia lemmikkejä. Niistä tuli ihan keväinen fiilis. Jotenkin epätodellista, että ojassa kukkii lokakuussa kymmenittäin lemmikkejä! Reissu ei olisi päättyä paremmin. Lemmikit toivat hyvän mielen :)

8 kommenttia:

  1. Viisaasti ajateltu! Niin tein minäkin, mutta ahneuksissani tilasin kahdet kengät. No, jos toiset niistä olisi hyvät ja jos molemmat, niin vielä parempi! :) Luonnossa on paljon kivempi! Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo kävely aina shoppilut voittaa! Kaunista.

    VastaaPoista
  3. Tillariina ja Satu, kurjalla kelillä joutaa luuhata kaupoissa. Nyt on syksy kauneimmillaan, sitä ei kannata hukata.

    VastaaPoista
  4. Nyt on olleet kauniit ulkoilusäät, ei niitä kannata tuhlata kauppoihin. ;) Kauniit kuvat!!

    VastaaPoista
  5. Hyvän vakinnan teit..:) Ihanaa, että lemmikit vielä kukkivat.

    VastaaPoista
  6. Marri, kiitos samoin mukavia syyspäiviä sinulle. Käyn kurkkaamassa.
    Marliska ja Irmastiina, ulkoilmaihminen viihtyy enemmän ulkona :)

    VastaaPoista
  7. Pekka, ja varsinkin näin lokakuussa :)

    VastaaPoista