tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tavaroiden perkausta

Olen käynyt mökillä läpi tavaroita. Osa on jo mennyt kaatopaikalle ja osan lahjoitan hyväntekeväisyyskirppikselle. Osan retrokamoista haluan koittaa myydä itse.  On ollut kiva selvittää netistä, mitä kaikkea ihmiset keräilevät. Omia tavaroita on alkanut katsoa uusin silmin.
Sarviksen astioilla ainakin on keräilijänsä. Mintun värinen kippo ja kannellinen rasia ovat Sarvista. Näihin pippuri-ja suolasirottimiin olen myös törmännyt retrosisustusjuttujen yhteydessä. 
Arabian keraamisia ruukkujakin näköjään löytyi varastosta. Harmi, että jokaiseen ei löytynyt alustaa.
Nämä ovat 'mitä lie'-ruukkuja, mutta musta on nyt sisustuksessa in, joten joku saattaisi ostaa nämäkin.Näistä Arabian 60-luvun mukeista en ole löytänyt mitään tietoa netistä tai kirjoista. Aika vaikea hinnoitella.

Tavarat menevät myyntiin Huutonettiin syksymmällä tai talvella.

2 kommenttia:

  1. Onpa sinulle kertynyt koko joukko Richard Lindhin suunnittelimia Arabia-ruukkuja. Jospa jostakin tulisi vastaan puuttuvat lautasetkin.

    VastaaPoista
  2. Piri, joo, en itse niitä aluksi mitenkään noteeranut, mutta jossain törmäsin johonkin ruukuista ja muistin, että mökillä on samanlainen. Selvitin sitten asiaa ja huomasin, että Arabian ruukkuja on useampiakin.

    VastaaPoista