torstai 30. lokakuuta 2014

Testattu on

Meilläkin. Nimittäin kissaympyrä.


Laitoin kaksi erilaista ympyrää eri kohtiin huonetta. Toinen ympyröistä saa toimia nyt esimerkkinä, sillä kissa reagoi molempiin aivan samalla tavalla, eli ei mitenkään. Kissa käveli ensin useasti ympyrän ohi kiinnittämättä siihen mitään huomiota. Muutaman tunnin päästä se jopa istui ympyrän VIEREEN, mutta ei itse ympyrään, joka alkoi jo muuttaa muotoaan kissan suorittessa iltapesujaan.
Enemmän häntä kiinnostaa omalla tasolla makoilu ja tuijottelu ikkunasta syyspimeään iltaan.
Tai portaiden päälläkin on hauskempi makoilla kuin jossain ihmeen ympyrässä.Onko teillä jo testattu kissaympyrää?

6 kommenttia:

 1. Ei toiminut ympyräteoria meilläkään. Minkäänlaista huomiota ei saanut lattialle kaulaliinasta tehty ympyrä. Kissalla on sisätiloissa niin vakiintuneet kuviot, ettei houkuttelevinkaan ympyrä saa muuttamaan rutiineja :)

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole kissaa, joten ei olla kokeiltu tuota. Vaan olen lukenut monen monta samankaltaista tarinaa: kissoja ei vain kiinnosta ;-)

  VastaaPoista
 3. Cheri, taitaa meidän kissoilla olla vähän suuremmat ympyrät elämässä merkityksellisiä kuin lattialla olevat pienet ympyrät ;)

  Susanna, osaa kissoista kiinnostaa, mutta ovat niin yksilöitä hekin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä meilläkin laitettiin testi pystyyn. Mutta ei napannut. Kisuli kävi sentään hakemassa raksun ympyrästä, muttei jäänyt ympyrää ihmettelemään.

  VastaaPoista
 5. Juu, ei olla täälläkään menty ympyröihin....

  VastaaPoista
 6. Piri ja Mustakissa, kuulin jostain, että ympyrän pitäisi olla paikallaan kauan, jopa useaaman päivän, sillä kissat ovat myös epäluuloisia.

  VastaaPoista