keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Ehjiä luita ja viemärigolfausta Tänään kotona käyty keskustelu:

- Menen ulos kävelemään.
- Varo siellä on liukasta.
- En mie mikään mummo ole.
- Tuleva mummo sitten. Katkee ne koivet muiltakin kuin mummoilta.
--
Sitten seuraa kertomus isästä, joka (olikohan se juuri joulunaikaan) katkaisi jalkansa... Kuuntelen hajamielisenä  miettien samalla mitä puen päälle, kun ulkona on  +0,4 astetta lämmintä. 

Onhan se mukava, että joku huolehtii tällaisen vielä kaukana mummoiästä olevan nelikymppisen luista. Kun saavun kotiin kävelyltä (luut ehjinä, mutta sormet kohmeessa) menen kylpyhuoneeseen. Huomaan, että viemärin kansi on koukattu metrin päähän viemäristä ja pallo putattu somasti lattiakaivoon. Ihmettelinkin eilen illalla mikä kilinä kylpyhuoneesta kuuluu. Kisumisulle on tainnut tulla tarve opetella golfaamaan.

3 kommenttia:

 1. Luova tyyppi se Seemikisu...ja hyvä, kun joku välittää turvallisuudestasi. Kaunis sininen valo kuvissa.. Rauhallista ja lämminhenkistä joulua sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
 2. Seemi on välillä vähän turhautunut ja kitisee, kun ei ole riittävästi äksöniä. Niin se reppana joutuu sitten itse keksimään viihdykettä itselleen. Ihmettelen vaan miten se saa tuon kannen irti, kun ihmisillekkin se on hankalaa.

  Kiitos samoin oikein mukavaa joulua sinulle ja läheisillesi Millan.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ja hauska kertomus tuo Seemin golffaus :D Kissat kyllä keksivät vaikka mitä... minä laitoin takkini eräänä päivänä roikkumaan tuolinselkämykselle ja pian huomasin heijastimeni lattialla narunpätkän kera. Toinen kissamme oli nähnyt ihanan roikkuvan heijastimen ja sillähän oli sitten tietenkin pitänyt leikkiä :)

  VastaaPoista