torstai 23. joulukuuta 2010

Hiljaa sataa hiutaleita viherkasveihin
Viherkasvini kärsivät talven pimeimmästä ajasta, niinkuin varmaan monella muullakin. Kuivuneita ja riutuneita lehtiä voisi vähän koristella. Yhden lahjaksi saamani hiutaleen pistin tuohon malliksi, mutta kunhan vaan jaksan (flunssan kourissa ollessa sohvan pohja houkuttaa enemmän kuin pystyssä keikkuminen), aion koristella isoimmat viherkasvini itse tehdyillä, virkatuilla hiutaleilla. Muita joulukkia meillä ei nyt juuri olekkaan, kun en ole nyt hyasinttikauppaan päässyt. Vanhan joulutähden joudun heittämään pois kun olen onnistunut riuduttamaan sen jo ennen joulua. Yleensähän niitä ei saa tapettua edes pääsiäiseksi.

Niille, jotka lähtevät netin äärestä pois joulun viettoon toivottelen Hyvää Joulua, mutta aion itse palata tänne vielä lähipäivinäkin, sillä kotioven ulkopuolelle en aio moneen päivään nuhaista nenääni pistää. Joulukin sujuu rauhaisasti kotosalla pääosin kaksin kissan kanssa, kun mies on töissä. Painun tästä takaisin lämpimän ja pehmoisen kissan viereen sohvalle kirjaa lukemaan ja glögiä siemailemaan. Jospa jaksaisi illalla hiukan siistiä kämppää ja laittaa jouluisempia liinoja pöydälle. Mukavaa joulun odotusta!

7 kommenttia:

 1. Hauska idea kaunistaa ryytyneitä kasveja. Toivottavasti flunssa hellittää. Onneksi kisu ei kummoista jouluhössötystä kaipaa. Toivottavasti teillä on mukava ja rauhallinen joulu keskenänne :)

  VastaaPoista
 2. Joo, olen jo tottunut näihin omassa pienessä porukassa vietettyihin, vaatimattomiin jouluihin. Onneksi ei tarvitse minnekkään lähteä, niin flunssakaan ei niin haittaa-

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja rauhallista joulunaikaa sinulle! Joulusi kuulostaa mukavalta ja hyvässä seurassa vietetyltä :)

  Onpa hyvä idea laittaa hiutaleita kasveihin. Kiva ajatus myös virkata hiutaleita, pitäisiköhän minunkin opetella virkkaamaan...

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, levollista, tunnelmallista Joulua ja rauhaa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Joulupukin suuret saappaat jalkaani jos saisin ,koko maailman tietystikin heti
  parantaisin.

  Lämmintä joulumieltä ja toiveisden täyttämää vuotta 2011

  Isän käteen sylvi

  VastaaPoista
 6. Kiitos samoin, Hyvää Joulua teille kaikille!

  VastaaPoista