perjantai 10. joulukuuta 2010

* * *
Kovin vähäiseksi ovat askartelut tänä vuonna joulun alla jääneet, vaikka talven tulo ja joulukausi aina innoittaa jotain näpertelemään. Aikaa ja voimia ei ole nyt ollut rakkaalle askarteluharrastukselle. Vanhaan koivuiseen kranssinpohjaan sentään sain vaihdettua talvisemmat koristukset pienestä spray-maalatusta käpykranssista ja pitsinauhasta. Käytän vanhoja kransseja aina uudelleen ja uudelleen, vaihtamalla eri vuoden aikoihin sopivia koristeita. Yllä olevat rautalankahärpäkkeet olen tehnyt jonain menneenä talvena.

6 kommenttia:

 1. Vai vähäiseksi on muka jäänyt?
  Rautalankajutut jos mitkä kysyy hermoa ja sitä sulla ainakin on.
  Hauska mobile on syntynyt. Kranssikin on niin talvinen jotta.

  Kivaa viikonloppua sinulle.
  Kaisa♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita rautalankajuttuja.
  Kaunis kranssi-
  Leppoisaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. Minä tykkään niin noista rautalankahärveleistäsi!1Ihania!!

  VastaaPoista
 4. Rautalankahärpäke taisi olla jo aijemmin tehty, mutta edelleenkin kovin ihana! Todella kauniita nuo pitsiset lumihiutaleet, itsekin haluaisin tehdä tuommoisia, mutta vielä en ole löytänyt noin kauniita ohjeita :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille! Tämä joulunalusaika on ollut tosi kiireistä, vapaapäiviä töistä ei montaa ole, edes viikonloppuina. Mutta pian joulu on ohi ja voi hengähtää! Ehkäpä sitten ehdin askartelemaankin.

  Lumihiutaleihin voi soveltaa pitsiliinojen keskustojen malleja. Mukavaa viikonloppua kaikille vapaapäiviä viettäville.

  VastaaPoista
 6. Uusiokäyttö on askartelussakin ilahduttava ilmiö. Kranssi on juuri minun makuuni ja mobile niin jännittävä, että jotain tuommoista tekee nyt minunkin mieleni kokeilla.

  Toivottavasti saat nyt jouluna hieman levätä. Syksy on tainnut olla varsin toimelias :)

  VastaaPoista