perjantai 18. kesäkuuta 2010

Kesävärejä

Tänä kesänä olen tykästynyt kirkkaisiin, raikkaisiin väreihin. Varsinkin valkoista pohjaa vasten värit näyttävät valoisilta ja raikkailta.


Kirpparilta löytyi ihana sammakkomuki. Mukeja on jo kaapit täynnä, mutta rakastan sammakoita ja nämä näyttivät niin erityisen riemukkailta, että en voinut vastustaa.

Tämä teen haudutusmuki löytyi kirppikseltä tarpeeseen.

Pieni matto vessaan on myös kirpparilöytö.

Lomareissulla käytiin myös kirppareilla ja mieheni löysikin Jyväskylästä Luhdan hyväkuntoisen talvitakin ja repun. Itselleni ostin helmenharmaan tuulitakin, ensimmäinen tuulitakkini elämässäni! Uskokaa tai älkää, mutta en ole tainnut omistaa koskaan tuulitakkia! Kotona olen kerännyt omia poisvietäviä kirppistavaroita isoon pyykkikoriin. En taida vuokrata pöytää, sillä hinnat ovat niin korkeita, että ihan hirvittää. Vien tavarat hyväntekeväisyyskirpputorille tällä kertaa.

9 kommenttia:

 1. Tosi ihania kukkatauluja ja kirpparilöytöjä:) Minulla on sama suhde kukkamukeihin ja voit arvata, että niitä riittää kyllä ohitettaviksikin, kaikkia ei kertakaikkiaan voi ostaa. Luulen, että sammakkomukeja osuu kohdalle vähän harvemmin, mutta kyllä se onkin riemastuttava.

  VastaaPoista
 2. Inkivääri,
  Välillä täytyy hillitä itseään kirpparilla, kun kaappeihin kertyy tavaraa liikaa. 'Kukkataulut' ovat kortteja.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on riemukkaan värisiä kukkasia :) Ja hauska on tuo sammakkomuki! Itsekin olen nyt vienyt ennemmin SPR:n kirpparille tavaraa myyntipöydän sijaan. Pienempi vaiva ja hyvä mieli samalla.

  VastaaPoista
 4. Satu,
  Hyvä mieli tosiaan tulee, kun lahjoittaa liiat pois...

  VastaaPoista
 5. Pursuavaa kesää...

  Kesän väriset varpaankynnetkin...

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniin rauhallisia kukka-astelmia.

  VastaaPoista
 7. Herne,
  Kesä pursuaa varpaistakin
  ...

  Aamu,
  Kiitos.

  VastaaPoista
 8. Ihanan iloisia värejä, oikein mieli piristyi.

  Itse olen ajatellut myös lahjoittaa ylijäämätavaroita pois, minulla oli kirpputoripöytä muutama kuukausi sitten, mutta ei sillä tosiaan tienaa, pitäisi olla paljon ja hyvää tavaraa, jotta edes vähän rikastuisi. Hintojen kun pitää olla aika alakantissa, jotta ihmiset ostaisi, minkä ymmärrän varsin hyvin, itsekin metsästän kirpparilta nimenomaan edullisia löytöjä.

  VastaaPoista
 9. Mirja,
  Kirppispöydän laittamisessa on paljon työtäkin, joten olisi kiva saada mukava korvauskin ahertamisesta. Olen huono lahjoittamaan rahaa mihinkään hyväntekeväisyyteen, mutta liikoja tavaroitakin lahjottamalla voi työllistää muita ja auttaa vähävaraisia.

  VastaaPoista