torstai 4. maaliskuuta 2010

Turkoosin-sininen vallankumous jatkuu pieninä pisaroina meillä kotona. Samoin kierrätysaskartelu ja vanhan uudistaminen (=tuunaus, inhoan tuota sanaa!). Olen alkanut kerätä kaikenlaisia pahvinpaloja. Vähän paksummat pahvipakkaukset ovat parhaita. Pahvinpalat ovat käteviä luonnospohjia akryylimaalaukseen. Mitä turhia tekemään väri- ym. kokeiluja ostopohjille. Tuossa kukkaluonnoksessa kokeilin kreppipaperin yhdistämistä maalaukseen.

Alimman kuvan peili on vanha, kaapissa kauan pyörinyt peili, jolle ei ole ollut käyttöä sen jälkeen kun yläosaan tuli jokin outo vika pilaamaan pintaa. Peitin viallisen kohdan pienellä mosaiikkikoristeella. Reunasta tuli epätasainen kun oli kamala kiire jonnekkin, enkä ehtinyt taiteilla tarkemmin, mutta mitä turhia nipottamaan. Tykkään peilin ovaalista muodosta ja olen onnellinen kun se on taas käytössä!

10 kommenttia:

 1. niin kaunis tuo maalauksesi, kollasisi...harmoninen..
  Tuo turkoosi on mahtava väri tämän valkoisen kauden keskellä...

  VastaaPoista
 2. Mukavat kuvat oot laittanut. Silmä juoksee jouhevasti turkoosista turkoosiin. Oot tosi luova!

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat aikaansaannoksesi.Kun itsekin innostuisin alkamaan taas jotain uutta.Nyt virkkaan vain vielä samaa sohvanpeittoa jota olen koko talven tehnyt.ihanaa että on jo maaliskuu.

  VastaaPoista
 4. Hanne,
  Kiitos :) Väriä alkaa kaivata aina keväällä. Jos vaikka alkaisin vihdoin maalaamaankin jotain pientä, tuo kollaasi on alkuverryttelyä.

  Tuuluska,
  Kiitos sinulle :)
  Olet luova sinäkin!

  satujacobsen,
  Kiitos :) Sohvapeitossa onkin iso tekeminen, ei ihan hetkessä valmistu. Minullakin olisi yksi virkkaustyö kesken, mutta sitkeä niskahartiavaiva on sietänyt vain pienet askartelut.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanaa turkoosia! Kauniita yksityiskohtia... Tännekin jo kaipaisi enempi värejä (aivot jo raksuttaa...)!

  VastaaPoista
 6. KIvoja kauniita juttuja olet tehnyt!!
  Alempana löytyi iiiihania kisukuvia!!!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno sun maalauksesi ja oven yläpuolella olevat siniset jutut ovat ihania!
  Sulla siellä on kaunista!

  VastaaPoista
 8. Satu,
  Kevät alkaa raksuttaa aivoissa ideoita ;)

  Tinttus,
  Kiitos samoin ihanaa ja kaunista viikonloppua!

  Harakka,
  Kiitos. Pientä kaunista, sen mitä pienet varat sallivat...

  VastaaPoista
 9. Turkoosia tehosteväriä olen itsekin vähitellen alkanut miettiä omaan kotiini. Mutta vasta ajatuksen asteella :) Sinulla on niin paljon kaikkia ihania ideoita, näistä innostuu itsekin!

  Tuo maalaus on kyllä valtavan kaunis... Taidan kaivaa vanhan lakanan ja jonkun kehyksen tai styroksinpalan ja alkaa matkimaan! ;)

  Kiitos ideoista!

  VastaaPoista
 10. Marika,
  Hyvä, jos tulee ideoita. Eivät minun juttuni mitään ihmeellisiä ole, mutta aina saa ottaa ideoita ja kehittää niitä eteenpäin.

  VastaaPoista