perjantai 15. tammikuuta 2010

Pientä kivaa


Nurkkiimme on kertynyt valkoisia puuvillaisia mainoskasseja. En kauheasti tykkää noista mainoskuvista, joten ajattelin muuttaa yhtä kassia vähän siedettävämpään muotoon. Vanhoja kankaitakin kaapista löytyy, joten mitään ei tarvinnut ostaa. Noista sydämistä en näköjään pääse eroon, mutta kun se on niin helppo muoto käyttää askartelussa ja käsitöissä.

Unan kesäkukkaäänestyksessä voitin tämän kauniin ja makoisan palkinnon. Kiitos Una! Käykääpä ihmeessä ihailemassa Unan kesäisiä, upeita kukkakuvia. Kyllä kesä on värikästä aikaa. Talvella maisema näyttää valkoisen ja harmaan eri sävyiltä. Päivän valoisa aika on jo selvästi pidempi, joten kevät on nopeammin ovella kuin huomaatkaan.

***

Hyvää viikonloppua, tammikuuta ja talvea teille kaikille mukaville ihmisille toivottelen tämän kauniin kappaleen ja söpön videon myötä!

9 kommenttia:

 1. olenpa iloinen etta paatin tsekata muutaman uuden kommentin jattajan paperisydamen blogilta. sinulla on taalla ihana blogi! niin minun tapaisia rakkaita luontokuvia. ihanaakin ihana kisu. kivoja askareita. se helmista tehty auringonkukka on upea! nopeasti vaan katsoin kuvia tanaan mutta tulen uudestaan paremmin lukemaan kunhan on aikaa. kaunis blogi!

  VastaaPoista
 2. ps. unohdin myos sanoa etta aivan ihania runoja taalta loytyy myos. ulkosuomalaisena kaikki nuo suomalaiset runot on aarteita. kiitti kun laitat niita tanne.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idis, koristella valkoinen kassi...
  nuo nappisydämet ovat ihanat...

  VastaaPoista
 4. Minustakin tuo mainoskassin tuunaamis-idea on tosi hyvä! Itsekin kangaskasseja pääasiassa kauppareissuilla käytän, voisin muutaman mainoskassin ehostaa kauniimmaksi.

  Kaunis oli tuo kappale, aivan uusi tuttavuus minulle. Kiitos Trina uusista ideoista.

  Iloista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Söötti kassi ja sydämet toimii :) Mukavaa viikonloppua sinne myös! P.s. Video oli kiva ja biisi mukava (en ollut kuullut ennen).

  VastaaPoista
 6. Sansku,
  Kiva kuulla, että mieleisiäsi juttuja täältä löytyi. Tervetuloa vaan toistekkin! Varmasti suomalaiset jutut tuntuvat aarteilta kaukana ulkomailla.

  hanne,
  Kiitos sinulle :)

  Marika,
  Parempi ottaa nuo tylsät mainoskassit käyttöön kuin heittää pois tai unohtaa jonnekkin kaappiin.

  Satu,
  Possumaisen mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 7. Hienon idean annoitkin mainoskasseihin. Pitääkin toteuttaa se pikimiten!
  Unalta olit saanut hyvää palkinnoksi, onnea sulle.
  Kaunis kappale olikin, en ole ennen kuullutkaan, ja videä oli tosi hieno.
  Oli siinä aikamoista lasketelua reellä, kuin vuoristoradassa olisi ollut!
  Hyvää lauantaiiltaa sulle!

  VastaaPoista