maanantai 11. tammikuuta 2010

Miau!Poseerausta ihmisemon pyynnöstä.Kissan aito katse valloittaa aina sydämen.Pieni harmaa kissatyttö Seemi täällä taas pitkästä aikaa kaikkia kissaystäviä tervehtii!
Mukavasti on pieni harmaa saanut pehmeää pyöreyttä luidensa ympärille, eli ruoka on alkanut maistaa paremmin, eikä alipainoa enää taida olla. Jos vaikka painaisi jo kolme kiloa. Ihmisemo on tyytyväinen. Sopiva, terveellinen, kissallekkin maittava ruokavalio on löytynyt. Meille tullessaan kissa ei tahtonut syödä mitään, silloin huoli kissan hyvinvoinnista oli kova.

Leikkikin maistuu pienelle harmaalle ja ihmisemon täytyy kaverina usein olla mukana, eihän yksin leikkiminen ole aina kivaa. Kovasti on meillä nykyään matot rullalla ja kaikenkarvaisia hiiriä, palloja ja laatikoita löytyy vähän kaikkialta. Jos ei aktiviteettia tarpeeksi löydy, alkaa johtojen järsiminen tai jokin muu tihutyö. Onneksi eläinkaupasta löytyi pienen harmaan mielestä herkullisia kuivattuja kanankauloja, joihin tuota järsimisvimmaa saa purettua.

Lopuksi kokoelma kissakivaa, hyödyksi ja huviksi:

Presidentin kissat
Meidän pieni harmaa näyttää aika lailla Rontilta. Moni on ihmetellyt sen harvinaista väritystä, jos vaikka olisi Rontille sukua :)

Kissan aktivointi: Väyrynen, Nyström
Tämän uutuuskirjan haluaisin lukea. Sisäkissa tympääntyy helposti ja näköjään mielellään oppii uusia juttuja (ollaan harjoiteltu mm. renkaan läpi hyppäämistä ja raksujen etsimistä piiloista).

Wauhtitassut-blogi
Kiva blogi kissojen elämästä. Mukavia kuvakertomuksia.

Kissafani-lehti
Kirjastosta näitä olen lainannut. Paljon hyödyllistä tietoa ja kivoja kissajuttuja.

8 kommenttia:

 1. Kissaterveiset söpöliinille. Meilläkin matot rutussa ja kaikenkarvaisia leluja ympäriinsä;)

  VastaaPoista
 2. Voi että kuinka suloinen kissa Seemi onkaan! Ihania kuvia olet saanut otettua, tiedän ettei kissa ole mikään helppo kuvattava (edes poseeraukset pyynnöstä eivät aina oikein onnistu ;) Mukava kuulla että Seemille on löytynyt sopiva ruokavalio ja painoakin on tullut vähän lisää. Meidän tytöillä on ennemminkin vähän päinvastainen ongelma, mutta kotiruokaan siirtyminen on vähän painoa tiputtanut kuitenkin, mikä on hyvä juttu :)

  Kiitos vinkeistä, erityisesti tuo Kissan aktivointi-kirja kuulosta hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Pioni,
  Karvaystäviä ymmärtäen elellään ;)

  Marika,
  Joo, kissoilla taitaa olla yleisempää ylipaino, mutta on niitä nirsoilijoitakin. hienoa, jos teidän kissoillekkin on löytynyt terveellisempi ruokavalio. Barf-ruokavalio on ihan hyvä.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavia kisukuvia!!!  PS: Vasta eilen pääsin postiin saakka pikku paketteineni. =)

  VastaaPoista
 5. Kyllä ilman eläimiä elämä olisi paljon köyhempää. Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 6. Seemillä on sun luonasi oikein kunnon kissanpäivät^^. Kunpa kaikilla kissoilla olisi yhtä hyvin asiat!
  Tuossa silmäkuvassa oikein kiiltää silmän pinta, hienon näköistä.

  VastaaPoista
 7. Onneksi Seeemi on sun luonasi, siellä hänen on hyvä olla ihan varmastikkin.
  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommentoijille.

  Kyllä eläimet tuovat paljon iloa elämään, vaikka myös lisää työtä ja vastuuta ja välillä melkein hermojen menetystä. Terveisiä kaikille eläin ystäville!

  VastaaPoista