lauantai 10. lokakuuta 2009

Taukokuulumisia

Tietokoneongelmien selvittely etenee hitaasti, mutta varmasti. Löysin julkaisemattomista blogiluonnoksista kaksi kuvaa, jotka kuvaavat aika hyvin tämänhetkisiä tunnelmia:


Tietokoneen kanssa touhuilu tuntuu välillä samalta kuin sahaisi kiviseinää.


Luonnosta löytyy aina kauneutta ja elämyksiä, ilman että tarvitsee mitenkään itse pinnistellä ja ponnistella asian eteen. Saa vain olla ja katsella. Nauttia. Kaikki tarjoillaan kuin tarjottimella, joka päivä uusine herkkuineen ja ilmaiseksi.

Toivon mukaan pääsen pian kertomaan kuulumisia myös uusien kuvien myötä. Luvassa olisi kuvakertomus suoretkeltä ja muuta mukavaa.

Ilmeisesti vanhat kuvat ovat pelastuneet, kun niistä on varmuuskopioita. Tänä vuonna otetut kuvat ovat kadonneet. Minähän noita kuvia koneelle jatkuvasti tungen, mutta naisellisen logiikkani mukaan perheen tietokonevastaavan pitäisi hoitaa niiden varmuuskopiointi. No tulevaisuudessa tuokin homma hoituu automaattisesti jollekkin ulkopuoliselle kovalevylle tai jotain. En ymmärrä. Kun joka asiaan pitää olla oma kone, vehje, vekotin, härveli. Johtokimput, laturit ja kaukosäädinkeot ovat niin kauniita pikku somistuskikkoja! No, lempeän patistuksen tuloksena saan toivottavasti pian koneelle tarvittavat ohjelmat uusien kuvien lataamiseen.

8 kommenttia:

 1. Etkö sinä saa niitä tämän vuoden kuvia kopioitua täältä blogistasi? Laitat vaan kursosin kuvan päälle ja valitse kopio. Tällä konstillahan muutkin varastelevat kuvia toisten blogeista. Nyt tekisit sen ihan luvalla, kun omista kuvistasi on kyse.

  VastaaPoista
 2. Syksy on kaunis!

  Luonto on ihmeellinen
  väriloisteessaan,
  vaikka kuinka haikeus
  kalvaa, niin sen kauneutta
  ei voi olla ihailematta.

  Ehkä juuri siksi syksy
  onkin niin haikea, se
  aivankuin kukkii ennen
  kuolemaa!

  VastaaPoista
 3. Hanne,
  blogissa olevat kuvat eivät ongelma olekkaan, sillä sieltä ne ovat mainitsemallasi tavalla itselleni saatavisissakin. Nämä blogikuvat ovat vain pieni osa kuvistani ja vasta kesästä lähtien olen niitä tänne laittanut. Henkilökohtaisimpia ja kaikkia rakkaimpia kuviahan en ole tänne tietenkään laittanut. En kyllä murehdi sen enempää noiden kuvien perään, hiukan vain harmittaa.

  Herne,
  syksy tosiaan kukkii kylmää, värikästä loistoaan, ennen luonnon vehreyden kuolemaa.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti kuvaai vielä löytyisivät, niitähän on sellaisia tiedostojenpelastamisohjelmia, mutta olette varmaan niitäkin jo kokeilleet. Minuakin jotenkin hirvittää ajatus, että tietokoneet ja kovalevyt voivat tuosta vain simahtaa, aika höttöisessä maastossa sitä kulkee tässä virtuaalitodellisuudessa, koskaan ei tiedä milloin jalkojen alla pettää. Nyt syksyllä asiasta tuli vähän paniikkiakin ja hommasimme vielä toisenkin ulkoisen kovalevyn juuri kuvia varten.

  VastaaPoista
 5. Siis kuvasi vielä löytyisivät...

  VastaaPoista
 6. Mirja,
  meillä ei onneksi kuvat ole sen tärkeämpiä kuin omia lomakuvia yms. Jos työhön tai vastaavaan liittyvät tiedostot katoaisivat, voisi olla tosi harmi. Kannattaa olla varovainen!

  VastaaPoista
 7. Trina - blogissani on sinulle jotain...

  VastaaPoista
 8. Blogissani olisi jotakin sinulle.....

  VastaaPoista