lauantai 8. elokuuta 2009

Väkerryksiä vuosien varrelta

Näin kesäaikaan tulee enemmän oleskeltua ulkona ja vähemmän tehtyä käsitöitä yms. Siksi olenkin saanut vähän aikaan mitään 'luovaa' ja täälläkin näyttänyt kuvia vanhoista tuotoksistani. Sama linja jatkuu toistaiseksi. Kunhan taas tulee talvi ja pimeä, alkaa sisäkausi ja houkutus harrastaa enemmän sisällä.

Vuosien varrella ovat luovat harrastukset painottuneet enemmän askartelun puolelle, kokeilemaan kaikenlaista. Varsinaisesti olen enemmän piirtäjä ja maalaaja, mutta säilytysongelmien vuoksi olen joutunut luopumaan kokonaan öljyvärimaalauksesta. Vaatekomero ei oikeen miellytä tekeleitten varastointipaikkana. Odottelenkin sitä tilannetta, kun tilaa on ja mahdollisestai isompi huusholli, missä saa värit ja tärpätit haista. Nyt kerrytän luomisvimmassani luonnosvihkojen sivuja. Ehkä niille kuville vielä joskus tulee käyttöä ja ainakin omaksi terapiaksi niistä on iloa.

Jotain pientä kuitenkin täytyy olla aina tekeillä ja nyt on suunnitteilla siniseen makkariin taulu, sininen sekin. Aina yhden taulun verran voi maalata...

6 kommenttia:

 1. Kauniita ja kekseliäitä töitä! Ihanat keltaisen sävyt tuossa ylimmäisessä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Satu mieltä lämmittävästä kommentista!

  VastaaPoista
 3. Ihania töitä!

  Kyllä sitä haluaa luoda,
  vaikkei tilaa aina olisikaan;
  sielun, silmien, käsien
  ja muittenkin iloksi!
  niitä sisäisiä näkymiä.

  hm..
  poistin yllä viestini, kun
  tuli kirjoitusvirheitä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Herne,
  mulla on ollut ihan lapsesta saakka tarve luoda jotain, en osaa elää toisin.

  VastaaPoista
 5. Hienoja juttuja. Lintumaalaus on ihana! niin kauniita värejä ja sävyjä...

  VastaaPoista
 6. Killisilmä,
  kiva kuulla, että värit ovat onnistuneet. Itse kyllä olen jo vähän tuohon tauluun kyllästynyt, kun olen sitä päivittäin seinältä katsellut.

  VastaaPoista