lauantai 22. elokuuta 2009

BlogitunnustusOn aika lähettää oma nallenappi matkaan. Koska blogituttavuuksia ei vielä lyhyehkön bloggausaikani vuoksi ole paljon, valitsin tunnustuksen saajaksi alusta saakka uskollisesti mukana olleen:

Yllä oleva blogitunnustus-nappi lähtee siis Marikalle Kastepisaroita kuutamossa blogiin. Käy Marika nappaamassa nappi mukaasi.

Perusteena löytyy Marikan ahkera kommentointi blogeissa, aktiivinen bloggaus, pirteä ja positiivinen asenne, idearikkaat ruoka- ja herkkuohjeet, avoin ja muutenkin kiva blogi.

Kiitos myös muille blogissani tähän saakka vierailleille, kommentoijille, lukijaksi ilmoittautuneille sekä uusille blogituttavuuksille, joiden blogeissa itse saan vierailla.

2 kommenttia:

 1. Kiitos paljon Trina! Aivan ihana yllätys oli kyllä tämä ja pienen harjoittelun jälkeen sain jopa napin omalle sivulleni :)

  Sinulle voisin sanoa että blogisi on yksi ihanimmista joita käyn lueskelemassa lähes päivittäin. Kuvasi ja kirjoituksesi ovat aivan ihania, niistä tulee hyvälle mielelle ja saa positiivista energiaa, ajattelemisen aiheita.

  Kiitos sinullekin ahkerasta kommentoinnista Trina! :) Aivan ihana yllätys! :)

  VastaaPoista
 2. Marika:

  En tiedä oliko bloginappi oikein teknisesti tehty, mutta ajattelin, että osaat taitavana kuitenkin sen sivuillesi napata.

  Kiitos sinulle kannustuksesta!

  VastaaPoista