torstai 18. helmikuuta 2021

Kevään kaipuu

Kevään kaipuu -haaste on Puutarhahetki-blogista alkunsa saanut haaste. Haasteen lähetti minulle Navettapiika. Kiitos haasteesta teille molemmille! En jatka haastetta, mutta saat toki napata sen tästä mukaasi.

Kyllä tässä jo kevättä kaipaa. Talvi on niin tuskastuttavan pitkä. Pääsisipä edes pihalle kuusiaitaa leikkaamaan. Jotain keväistä voisi jo tapahtua! 

Kuvat ovat keväältä 2020. Seuraava postaus lupaamistani tulppaaneista, Joten kevätkesä jatkuu silloin.20 kommenttia:

 1. Upeita keväisiä kukkia ja kuvia! Ja ihana tuo kuva, jossa Minttu tuijottaa leskenlehtiä. Mitäköhän se miettii mielessään? Minä nautin kyllä täysillä talvesta aina silloin, kun vain on oikea talvi. Mutta kyllä kevät on todella ihana vuodenaika sitten kun se tulee. On niin ihanaa kaikki se valo, kukat, vihreys ja linnunlaulu, sitä mukaa kun niitä kaikkia tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan se talvi omnalla tavallaan kiva ja kaunis, mutta joskus tuntuu, että vähän liian pitkä tällsiselle malttamattomalle luonteelle ja pihaihmiselle sekä -kissalle.

   Poista
 2. Ihanat keväkuvat! Näistä löytyy monta suosikkiani. Tai oikeastaan melkein kaikki kuuluvat suosikkeihini :D Miten niitä voi edes laittaa mihinkään paremmuusjärjestykseen? Söpö kuva Mintusta leskenlehtiä tuijottelemassa. Malttoiko jättää rauhaan vai pitikö vähän tassulla kokeilla? Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kait niitä tarvikkaan laittaa järjestykaeen? Minttu tykkää aina kukista, mutta jättää ne yleensä kyllä rauhaan. Mukavaq viikonloppua!

   Poista
 3. Kuvista välittyy ihanat kevättunnelmat. Krookukset on mun eherottomia suasikkia, mutta kyllä kaikki kevätkukkijat saa aikaaseksi ihastunehen henkääsyn. Hianon färinen esikko, oli sitte mikä tahansa.

  VastaaPoista
 4. Pakkasen ja kylmän keskeltä on sitä vaikea uskoa: mutta kevät lähenee, sen todistaa jos ei muu niin kalenteri ja valaistuvat aamut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä se kevät sieltä vielä tulee, ei ole koskaan jäänyt tulematta.

   Poista
 5. Tosiaan saisi jo tapahtua jotain keväistä💚 Vaan kyllä se vähän auttaa kun katselee kuvia ja miettii, että kaikki tuo ihana on vielä edessä päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, talvi on pitkä, mutta kevät sitten sitäkin ihanampi.

   Poista
 6. Ihana kevätkaipaus! Auringonvalo kevätkukkijoiden lomassa on sitä, mitä täälläkin odotetaan!

  VastaaPoista
 7. Sulla on vallattoman upea blogi!❤️

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Ihana keväinen postaus ja upeat kevätkukkaset.

  VastaaPoista
 9. Oi, miten kaunis kuvasarja!
  ja tosi kivat kehykset olet kuviin muokannut ;)

  VastaaPoista