tiistai 4. helmikuuta 2020

Alkuvuosi kotona

 
Vihdoin sain aikaiseksi olohuoneen seinälle hyllyn, johon keksin laittaa mökiltä tuodun pullokokoelman. Tykkään vanhoista apteekkitavaroista ja niitä aina ihailen museoissa. Tässä on hiukan sellaista tyyliä, metallia ja lasia yhdessä.
 
Olohuoneen ja keittiön väliin hommasin huojuvien kirjahyllyjen (joista toinen varastohylly) tilalle Lundian kaapin. Nyt kirjat ovat piilossa kaapissa. Seinään on tulossa uusi sävy kevään aikana, kunhan saan päätettyä onko sävy kellertävä vai punertava.
  
Viherkasveja on lähtenyt roskiin ja uuteen kotiin. Hävitän säälittä kaikki liian isoksi kasvaneet tai muuten tylsät kasvit, kuten kukkimattomat saintpauliat ja perhsorkideat. Kuvan ludisian siirsin amppeliin, ihan vaan vaihtelun vuoksi.
 
Talvehtineesta kijunmekosta otin siemenkodat talteen ja kylvin ne multaan. Saapi nähdä itävätkö, kun paikka on ehkä hiukan viileä.
 Pakkaset tulivat ja jäälyhty piti heti laittaa tulemaan.
 
Mukavaa viikonjatkoa!

14 kommenttia:

 1. Ihana hyllykkö pulloineen, niin kaunis ♥
  Kaunis on tuo särkynyt jääsydänkin.
  Meilläkin menevät viherkasvit pitkälti vaihtoon, pari innokasta puutarhakissakoulutuksessa olevaa pentua eivät vielä täysin ole ymmärtäneet asian ydintä! Ovat kuitenkin jo tässä kuukauden aikana melko hyvin oppineet, että kukkapöydälle ei saa mennä. Joskus se kuitenkin vielä unohtuu.....
  Kisulle terveisiä ja rapsutuksia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet kisut ovat vielä niin touhukkaita, mutta kyllä ne vielä rauhoittuvat.

   Poista
 2. Minullakin on pieniä apteekki- ja muita pulloja makuuhuoneen ikkunan välissä ... Pienet, ja vähän isommatkin pullot on kauniita, niinkuin nuo sinunkin :) Ja kasvien parissa minäkin olen ottanut uusia alkuja vanhoista kukista. Mukavaa kevään alkua, jos niin uskaltaa sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä etelässä varmaan jo keväistä onkin, meillä -15 pakkasta ja lunta. ❤

   Poista
 3. Suloinen pullokokoelma kauniissa hyllyssä! <3
  Heleää helmikuuta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Pienet, vanhat pullot ovat ihania. Säilytin äitini keräämät pikkupullot, mukana on pari tosi vanhaa yksilöä. Tiedän, että äitini olisi pitänyt siitä, että pidin pullot.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat ja tunnelmat :-)
  Upeaa helmikuun jatkoa!

  VastaaPoista