perjantai 10. elokuuta 2018

Kesä Telkkämäen perinnetilalla

Kävimme Telkkämäen perinnetilan pihalla talvella. Silloin jo päätimme, että palaamme paikkaan kesällä. Täällä kuvia talvireissusta.

10 kommenttia:

 1. Heräsi muistoja mieleen; meillä oli yläasteella talonpojan tapaan -perinnevuosi, ja sen yhtenä teemapäivänä teimme retken Telkkämäelle. Oli mielenkiintoista kurkistella eri rakennuksiin ja kuulla oppaiden kertomuksia. Silloin lampaatkin olivat paikalla. Hienoa, että on ihmisiä, jotka pitävät huolta tällaisista perinnekohteista ja pitävät näin "muistissa" Suomen historiaa. Kiitos kierroksesta ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihania tuollaiset vanhan ajan talot ja pihat..:)

  VastaaPoista
 3. Voi helposti kuvitella, että Singerin surina on hetkeksi tauonnut, kun koneen käyttäjä on lähtenyt naapuriin viemään ompeluksia ja on laittanut siksi aikaa oven lukkoon.

  Kiva postaus!

  VastaaPoista
 4. Upea paikka. Näissä tällaisissa paikoissa on ihan oma tunnelmansa, jonka tavoittaa kuvissasikin. Nautin kiertämisestä vanhoilla tilolla ja uppoutumisesta menneisiin aikoihin. Kävin kesällä Seitsemisessä Koveron tilalla ja se on myös ihanan idyllinen paikka kauniine vanhoinen pelargonioineen ja muine sisäkukkineen.

  VastaaPoista
 5. Todella hienoa suomen historiaa.
  Kiva kun säilyvät jälkipolvelle.

  VastaaPoista
 6. Such a beautiful scenery. I love the photos that you took in the woods. The light shining through the leaves is stunning. Thanks for the share, hope you have a fantastic rest of your day. Keep up the posts!


  World of Animals

  VastaaPoista
 7. Niin idyllistä maalaismaisemaa ja komeita kanoja!
  Kaunista.

  VastaaPoista
 8. Kaunista, pidän kaikesta vanhasta, mikä liittyy omaan lapsuuteen 50-60 luvulla,jostain vielä löytyy maalais idylliäkin.

  VastaaPoista