torstai 13. huhtikuuta 2017

Linnan liepeillä

En ole ollenkaan kaupunki-ihminen, mutta parhaimpia kaupunkeja ovat sellaiset, joissa on historian havinaa yhdistettynä järveen tai mereen. Turistiajan ulkopuolella tunnelma näissä paikoissa on vielä aidompi ja vahvempi.

Yksi lempipaikoistani kaupungeissa on Savonlinnassa Olavinlinnan ja Riihisaaren ympäristö. Kalliot, vesi, linnut, vanhat laivat, tuuli, linna... Aina kun käyn tuolla kävelemässä, jotain sanoittamatonta tarttuu mukaani sisimpääni.

13 kommenttia:

 1. Hienot kuvat kauniista kohteesta. Ja miten ihana on tuo vanha tienviittatolppa! Hyvä idea on myös tuo että laitat kaikki kuvat heti alkuun ja teksti tulee vasta viimeisen kuvan jälkeen. Tuota pitää kokeilla itsekin kun näyttää niin hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Kristiina, tuo tekstin laittaminen on käytännössä koettu paremmaksi kun muutoin tekstit ja kuvat ei osu minulla aina nätisti yhteen.

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä alkukevään kuvia Savonlinnasta.

  Sinulla ja minulla on vielä sekin, että olemme jo äidinmaidosta saaneet aimo kulauksen tuota kaupunkia. Kaupunki on muutenkin ollut mielessäni, kun olemme suunnittelemassa sukutapaamista tulevalle kesälle. Hotellivarauksen tein eilen.

  VastaaPoista
 4. Savonlinna on ihana kesäkaupunki ja tuo Olavinlinna on jotenkin niin uskomaton, komea!

  VastaaPoista
 5. Piri, niin kotikaupunkihan tuo tavallaan on vieläkin. Kivoja juhlia teille :)

  Vikki, Olavinlinna on hieno. Sinne ei vaan pääse talvella sisäll.

  VastaaPoista
 6. Turusta ja Naantalista löytyy myös juuri tuollaisia paikkoja!

  VastaaPoista
 7. Intianminttu, joskus olen molemmissa käynyt ja rannikolla olisikin viehättäviä paikkoja vaikka kuinka, mutta harmi kun on niin kaukana!

  VastaaPoista
 8. Hienoja pilvisen sään tunnelmia kuvissasi! Savonlinna on upea kaupunki, en vain ole käynyt siellä yli 20 vuoteen. Minulle se on aina niin kaukana. Mutta joskus pitäisi esitellä sitä miehelleni, joka ei ole käynyt siellä koskaan.

  Jännä juttu, että siellä Viipuri ja Pietari ovat lähempänä kuin Turku :)

  VastaaPoista
 9. Vanha Virsi, niin onhan tämä Suomi aika leveä ja varsinkin pitkä maa kulkea, mutta kannattaa viedä se mies joskus Järvi-Suomeen, on se sen verran erilaista seutua :)

  VastaaPoista
 10. Upeita kuvia ja tunnelmia!
  Herttaista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia. Kiitos.
  Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle

  VastaaPoista