keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Kirppissaalista

  
Käyn kirpputorilla lähes viikottain, mutta yleensä ostokset ovat yksittäisiä. Tällä kertaa saalis oli kuitenkin niin runsas, että ajattelin jakaa ostoksia teidänkin nähtäväksi. Olin löytöihin sitäpaitsi tosi tyytyväinen.

Karvalankamatto on jo pesty ja toivon mukaan kissa hyväksyy sen käyttöönsä mökin parvella. Mukit ovat jatkoa pastellisävyiselle astiateemalle. Olen keräillyt mintunvihreitä, vaaleansinisiä ja vaaleanpunaisia mukeja, kukkaruukkuja ja kulhoja kirppikseltä pitkin talvea. Moitteettomassa kunnossa oleva peltirasia taas oli vaan niin halpa, että sitä ei voinut sivuuttaa. Netissä tuollaisen hinnaksi löysin jopa pari kymppiä. Rentoon farkkutunikaan ihastuin heti sen nähtyäni, vaikka kokolappua ei löytynyt ja vaate tuntui ehkä himpun liian löysältä, mutta onhan siinä nyörit vyötäröllä, joilla voi säätää hiukan kokoa. Peili sopii mainiosti vessaan, jossa on metallia sisustuksessa muutenkin. Vaaleankeltainen kukkakulho oli vaan niin sievä ja kirjan kuvitus aivan ihastuttava.
  • tunika 3,50 €
  • kulho 0,70 €
  • mukit 2 x 0,80 €
  • Baret Waren peltirasia 1 €
  • haitaripeili 1,50 €
  • karvalankamatto 3 €
  • kirja 1 € 
Itse olen myynyt talven aikana runsaasti tavaraa Huutonetin kautta. Kesän ajan pidän taukoa, mutta syksyllä aloitan taas uudelleen. Kierrätys on palkitsevaa ja tuo hyvän mielen.

7 kommenttia:

Meidän elämää/ Anu kirjoitti...

Onpas ihania löytöjä, erityisesti tykkään tuosta farkkutunikasta!

Vanha Virsi kirjoitti...

Tosi kivoja löytöjä. Itsekin tykkään kirpputoreista, ne ovat todellisia aarreaittoja. Harmi kyllä täällä on suljettu pari kirpparia, joten tarjonta on vähentynyt.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanat ostokset! Tuo kulhon on niin herkän näköinen kukkasineen..:)

marliska kirjoitti...

Ihailen ihmisiä, jotka löytävät kirpputoreilta kunnollista kaunista tavaraa!

Kata Maria kirjoitti...

Mahtavat ostot ja mihin hintaankin! :)

Navettapiika kirjoitti...

No ei torellakaa ollu hinnalla pilattuja. Tunika onki tosi nätti!

mustakissa kirjoitti...

Edukkaat löydöt. Ihastuttaa erityisesti tuo krassikulho, mekko ja tietty omppuinen purkki, purkkifriikki kun olen:)