tiistai 24. kesäkuuta 2014

Matkalla nähtyä

Juhannus tuli vietettyä mukavasti lähisukulaisten luona ja reissulta on nyt palattu takaisin mökkimaisemiin. Pakkanen on näköjään ennen juhannusta tehnyt täällä tuhojaan; kesäkurpitsan ja muutamien kesäkukkien taimet ovat paleltuneet, myös jotkut perennat ovat hiukan kärsineet.
Matkalla ollessa käytiin etsimässä geokätköjä Kerimäeltä. Kerimäen juna-asema on aika mielikuvituksellinen paikka. Pihapiiristä löytyy monenmoista rompetta katseltavaksi.

Kerimäen kirkonkylän kirkkorantaa.Hotelli Herttuan pihapiirissä on sodanaikainen näyttely. Siellä oli myös yksi geokätkö. Yhden tykin piipusta löytyi myös linnunpesä.

Juhannussää ei houkutellut hiekkarannalle ihmisiä.

Viimeistä kätköä etsittiin Kerimäen luontotornilta, josta näkyi kauniit maisemat. Tämän paikan kätkö jäi harmillisesti löytämättä.

4 kommenttia:

 1. Minun kesäkurpitsat ovat yhtä suuria kuin kesäkuun alussa tuodessani ne taimitarhalta. Kasvimaa ammottaa tyhjyyttään. Laitoin maahan kaksi pussillista vahapapuja. Ituja ei ole näkynyt. Luulen, että pavut ovat joutuneet räkättien suihin, kun en tullut ostaneeksi harsoa niiden peitteeksi.

  S-linnan seudun kuulumiset tutnuvat niin kotoisilta.

  t. Piri

  VastaaPoista
 2. Piri, täällä on ollut kylmempi kesän alku kuin tuolla Itä-Suomessa, ainakin äidillä on jo satoa kasvimaalla, kun taas meillä mökillä ei kasva juuri mikään nyt. Kummallinen kesä, kun räntää ja pakkasta juhannuksen alla vielä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja maisemia, vaikkeivät kelit olekaan parhaasta päästä...

  VastaaPoista
 4. Susanna, joo minkäs noille säille voi, mutta matkailu on silti aina kivaa.

  VastaaPoista