tiistai 20. marraskuuta 2012

Lipaston uusi elämä

Eteisaulassa on ollut pitkään tarve pienelle lipastolle. Kun sitten löysin mökiltä vanhan lipaston, ajattelin, että siitä saisi juuri sopivan pieneen tilaan sopivan kalusteen. Aika huonossa kunnossa tuo kyllä oli ja kannessa sekä ovissa ihmeellisiä pinnoite-/levykerroksia, jotka olivat puoliksi irronneet. Liima kerrosten välissä oli tiukassa.
Aivan kaikkia halkeamia ja rosoja en poistanut sillä pintaan saikin jäädä vanha vaikutelma. Lopuksi hioinkin vielä nurkkia, että alle maalaamani musta maali vähän näkyisi. Eikä haittaa yhtään vaikka imuroidessa tulisi vielä lisää naarmuja kylkiin.
Seuraavan kalusteen kunnostamishomman kyllä teen mökin pihalla. Kylpyhuone on aika huono paikka hiomiseen ja malaamiseen, kun tulee niin paljon sotkua. Kylläpä olikin ihana saada nyt kylppäri puhtaaksi ja kaikki maalaustavarat pois tieltä.
Olen saanut viimeaikoina kukkia, jotka ajattelin istuttaa yhteen samaan ruukkuun. Ruukun maalasin kesällä spraymaalilla ja hioin senkin pintaa hiukan, että pinta tulisi elävämmäksi. Nyt lipaston päällä on jo vähän jouluinen tunnelma.
Kisumisu halusi heti päästä testaamaan uutta istumapaikkaa. Sille pitääkin aina jättää sopiva kissan kokoinen paikka kaikille pöytätasoille :)

4 kommenttia:

 1. Hieno löytö ja lipastosta tuli kaunis...Samaa mieltä näyttää olevan Kisumisu...:)

  VastaaPoista
 2. Hienosti tuunattu! Ja poseeraaja on niiiin söpö!!!

  VastaaPoista
 3. Irmastiina ja Margsan,
  Hih, tuo meidän kisumisu tunkee nykyisin aina kaikkiin kuviin mitä kotona otan, mutta söpöhön tuo on :)

  VastaaPoista
 4. Ihana , kaunis KISSA.SULOINEN
  KERTAKAIKKIAAN.Kiva blogi sinulla.
  Kiva kun joku jaksaa pitää blogia.
  Kivoja vinkkejä sin kotiini näistä.
  Kiitos!

  VastaaPoista