torstai 28. kesäkuuta 2012

Sydämiä tarjolla

Lentääkö sydämessäsi perhonen,
laulaako sisimmässäsi lintu?
Kokeilin kuvansiirtotekniikkaa ja tuloksena syntyi kasa sydämiä, joista onnistuneimmat voisin jakaa eteenpäin. Niinpä ajattelin, että kun aina kesäisin lukijamäärät romahtavat, niin voisin palkita niitä lukijoita, jotka viettävät vaikka sadepäivää myös tätä blogia katselemalla ja lukemalla. Kerro kommentissa haluaisitko jonkin näistä sydämistä itsellesi. Jos useampi on kiinnostunut samasta sydämestä, arvon sydämet.
Vastausaikaa on ensiviikon alkuun. En ole itsekkään nyt kovin usein koneen äärellä, nytkin olen kotona vain pikaisesti piipahtamassa. Kiitos kaikille kommentoijille ja blogin lukijoille.
Kiitos kaikille kommenttinsa jättäneille. Sydämet lähtevät seuraaville henkilöille:

1. Nan
2. Mustakissa
3. Murmeli
4. Suvikummun Marja

11 kommenttia:

 1. Innostuin kaikista perhosista, että täältä löytyis hyvä koti ainakin! Piti lähteä leikkaamaan ruoho, mutta alkoi satamaan vettä. Nyt mä sitten mankeloin lakanoita ja lueskelen blogeja siinä välissä. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kaikki, etenkin tuo lintuinen.

  VastaaPoista
 3. Upeita! Tahdon kaikki :) Lintuset kuitenin niin lähelä sydäntä et se oisi minun valintani!

  VastaaPoista
 4. Pidän ensimmäisen perhosen herkkyydestä. Kauniita sydämiä.

  VastaaPoista
 5. Kaikki näistä ovat ihania. Itse käyn joka päivä lukemassa blogit joiden lukijoihin kuulun. Voittaa tv:n katselun.

  VastaaPoista
 6. HEi Trina, kiitos kun olet jaksanut käydä välillä blogissani, vaikken itse olekaan vähään aikaan blogissasi (tai kenenkään muunkaan blogissa) jaksanut vierailla. Mutta vähitellen olen pääsemässä takaisin :)

  Kaikki perhoset ovat vallan ihania, mutta erityisen ihana on tuo kolmonen.

  VastaaPoista
 7. Kaikki nuo ovat kauniita, mutta taisivat mennä jo. Kuten tiedätkin varmaan, linnut ne laulavat sisimmässäni, mutta perhosetkin ovat aivan ihania ja niitä on ollut tänään liikkeellä pitkästä aikaa paljon;)
  Mukavaa viikonloppua ja odottelen taas kauniita kuviasi ilmestyväksi tänne..

  VastaaPoista
 8. Minä niin rakastan perhosia! Kaikki sydämet ovat kauniita mutta tuo ykkönen on kyllä mielestäni ihanin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kauniita ovat kaikki sydämet, ihanin kuitenkin tuo lintu ♥
  Pitkästä aikaa ehdin blogikierrokselle, kevät ja alkukesä ovat aina niin hektistä aikaa....mutta nyt on sadepäivä ja mansikat odottavat vielä kypsymistä. Kävin läpi aikaisemmatkin postauksesi, herkkiä ja tunnelmallisia kuvia :)
  Suloisia kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 10. Perhossydämistä pidän. En osaa laittaa niitä mihinkään suosikkijärjestykseen.

  Hyvää keskikesää!

  VastaaPoista
 11. Olisin mielelläni lähettänyt sydämen jokaiselle, mutta niitä ei riitä valitettavasti kaikille, joten jouduin arpomaan sydämet vastanneiden kesken.

  VastaaPoista