lauantai 14. huhtikuuta 2012

Valmistautumista


Olen tainnut täällä joskus mainita, että minulla on tiedossa läheisten ihmisten häät keväällä. Vihdoin on sitten kaasokin löytänyt etiketin mukaisen pukunsa. Täytyy sanoa, että vaikea oli löytää yhtään minkäänlaista pitkää pukua. Mekko on vielä ryppyinen, mutta laitoin kuvan tähän siksi, että myyn tuon pois heti juhlien jälkeen. Eli, jos tänne eksyy joku mekkoa etsivä, niin saapi kysellä.

Hieman piti sopeutua ajatukseen, että noin hienona pitää juhliin mennä, olen vähän matalamman profiilin ihminen, ainakin mitä juhlapukeutumiseen tulee. Mutta kaason rooli on nyt sellainen mihin täytyy totutella. Kaikkeen sitä sitten sopeutuu pienen vastustelun jälkeen. Juhlista olen tosi onnellinen, siitä että minulle rakkaat ihmiset saavat toisensa ja sehän on pääasia.
Mahtaakohan morsian tykätä tästä pussukasta, jonka hänelle väsäsin. Mietti tällaisen ostamista, mutta sanoin, että voin tehdäkkin sellaisen hänelle. Kaasohan lupaa ihan kaiken :)

7 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis mekko!!!
  JA tuosta pussukasta morsian ei voi olla pitämättä..:)

  VastaaPoista
 2. Mekko sopii sulle kyllä tosi hienosti!

  Juhlapukeutuminen ei oo myöskään mun juttu. Toisaalta itse juhlassa olo on varmaan kotoisampi kun muutkin ovat pukeutuneet juhlavasti.

  VastaaPoista
 3. Just ihana mekko, jotain tuollaista minäkin haeskelen - äitinä minulla on kahdetkin isot juhlat tänä vuonna:ensin ihan kesäkuun alussa ja toiset syyskuun puolessa välissä:) Sinun kokosi ei selvästikään sovi minulle ja toiseksi haen toista väriä, mutta malli on ihq!

  VastaaPoista
 4. Upea asu. Sopii sinulle todella hyvin.
  Ja tuo pussukka on myös herkän kaunis.

  VastaaPoista
 5. Voi, miten kaunis puku ja istuu sun vartalollesi kuin nakutettu!
  Pussukasta ei kukaan nainen voi olla pitämättä, upea!
  Sulla oli tuolla alimmissa postauksissasi niin ihania kuvia, leskenlehteä, jääpuikkoja kivan mallisina ja vaikka mitä ihanaa!
  Kiitos, että sain katsella!
  Ja hyvää lauantaita sulle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Kiva kuulla, että puku ja pussukka ovat sitten ihan ok, kun itse aina alkaa epäillä omia valintojaan ja makuaan. Ei tuo puku varmaan täysin ole väriäni, mutta aika vähän on valinnanvaraa ollut. Tilasin sen nettikaupasta, kun pukuvuokraamoista ja kaupoista ei löytynyt kuin tummia ja kuitenkin punasävyinen piti olla, kun tulee punasävyinen rintakukka.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista