lauantai 10. syyskuuta 2011

Välillä jotain muuta

Aika vähän on elämääni kuluneen puolen vuoden aikana mahtunut minkään sorttista harrastusta, käsitöitä tai muuta luovaa toimintaa.  Pieni pihammekin on hyvistä aikomuksista huolimatta jäänyt laittamatta muutamaa kesäkukkaistutusta lukuunottamatta. Parvekkeelle on kuitenkin saatu kissan putoamista (ja karkaamista) estävä verkkoviritelmä, jota pitkin kärhöt ovat kiivenneet kukkimaan.
Jo aikaa sitten tein vessan seinälle roikkumaan vessapaperipussukan. Jostain halpakaupasta ostin lasten tyynyliinan, jota hiukan aukaisin toisesta päästä, jotta pussin saa helposti täyteyttyä ja rullat ulos. Pussiin mahtuu noin 7 rullaa. On tuo ainakin kauniimpi  kuin nurkassa lojuva muovinen vessapaperirullasäkki ja kätevä käyttääkkin.

Kunhan talvikausi alkaa, toivon ehtiväni paremmin harrastamaan muutakin luovaa näpräämistä kuin valokuvausta. Ainakin haaveissa olisi virkata mökille kivoja tyynynpäällisiä ja tehdä oveen talvikauteen sopiva kranssi koivunoksista ja huovasta.

4 kommenttia:

 1. Kauniit ovat kährösi. Ne ovat yksiä lempikasveistani:)
  Ihana tuo pussukka ja tosi hyvä idea. Inhoan niitä muovisäkkejä, saisinkohan aikaiseksi tehdä tuollaisen...

  VastaaPoista
 2. En tiedä vaan mahtavatko kärhöt talvehtia tuolla 2.n kerroksen parvekkeella. Tuollainen pussukka on kyllä helppo tehdä. Koristellakkin voi sen verran mitä haluaa. Itse tykkään tehdä noita tilkkukoristeita, kun on niin helppo ja nopea ommella.

  VastaaPoista
 3. Olipa nätti pussukka!

  Seuraavalla kirpputorireissulla
  etsin sopivaa materiaalia.
  Minulla kun WC-rullat on nyt
  nurkassa.

  On mukava suunnitella tekemistä,
  menen entiseen kotikaupunkiini
  ensiviikolla ja samalla lankakauppaan, josta voi ostaa kilokaupalla oikeita
  villalankojakin. Lastenlapset kun lisääntyvät, niin vanttuitten ja sukkien kutominen on mummun Onnellinen virka :) ☺

  VastaaPoista
 4. Herne,
  Lapset ovat onnekkaita kun on noin hyvä mummu!

  VastaaPoista